MENISKUS Reprezentativac se možda vraća već za mjesec dana

Knežević: Nadam se brzom povratku

31.10.2008.
u 08:54

Tijekom karijere Dario Knežević imao je i težih ozljeda, ali dodatni žal zbog najnovije ozljede izaziva činjenica da je naš reprezentativni stoper počeo sve više igrati za Juventus. I sad se, u Bologni, ozlijedio.

- Bio je to bezazlen start, uklizavanje kod kojega je došlo do nekakvog čudnog pokreta i otišao je meniskus - pričao je Knežević. Naš je reprezentativac uspio u nesreći naći optimizma, iako će morati na operaciju.

- Bio sam na pregledu magnetskom rezonancijom i pokazalo se da se odlomio komadić od četiri milimetra što nije mnogo - veli Dario. A to bi značilo da ne mora na klasičnu operaciju, da se ovaj problem može riješiti artroskopskim zahvatom. Uostalom, i liječnik naše reprezentacije ortoped dr. Boris Nemec kaže da se manji odlomljeni komadić može riješiti artroskopski, a veći bi zahtijevao drukčiji tretman. Taj veći komad hrskavice odnio bi Dariju tri mjeseca jer bila bi potrebna fiksacija koljena.

- S obzirom na ta četiri milimetra, rekli su mi da ću to riješiti artroskopijom u nedjelju i da bih se na travnjak trebao vratiti za mjesec dana - kaže Dario.

To bi ipak bila mnogo ljepša vijest, ako se nešto lijepo uopće može pronaći u ozljedi.

- Ni jedna ozljeda nije dobra, ali kako sam već dosta toga prošao u karijeri, onda ovo ipak nije tako strašno. Iako nikad nije dobro kad se dogodi, sad mi je više žao jer sam počeo igrati u prvoj postavi, dobio sam vrlo dobru minutažu i zato mi je ovo teže palo. Ali, kako sam prošao već dosta toga, vratit ću se, u to ne sumnjam - zaključio je vrlo mirni, staloženi Dario Knežević.

Zahvat će vjerojatno biti obavljen u Torinu, a o tome još traju konzultacije Juventusa i Livorna. Jer, podsjetimo, Dario je Livornov igrač na posudbi u Juventusu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije