UOČI UTAKMICE PROTIV MAROKA

Sve je puno 'kockica' na stadionu, na ulicama Dohe razvili 200 metara dugu zastavu

KATAR 2022 - Atmosfera na stadionu Al Bayt uoči susreta Maroka i Hrvatske
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/30
23.11.2022.
u 10:56

Napravili smo analizu Maroka i jako dobro poznajemo reprezentaciju. Imaju izvrsne pojedince na svim pozicijama, poput Hakima Ziyecha. Naš puni respekt za njih - kazao je jučer izbornik.

Na stadionu Al Bayt u Kataru Hrvatska danas igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Protivnik je Maroko, a utakmica počinje u 11 sati. Pratite atmosferu uoči utakmice.

10.54 - Navijači koji su došli bodriti Davis Cup reprezentativce u Malagi se spremaju gledati utakmicu nogometne reprezentacije.

10.28 - Još je malo vremena ostalo do početka utakmice, igrači se zagrijavaju na terenu.

23.11.2022., stadion Al Bayt, Al Khor, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 1. kolo, Maroko - Hrvatska. Bruno Petkovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

10.02 - Sve je više kockica na stadionu.

23.11.2022., stadion Al Bayt, Al Khor, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 1. kolo, Maroko - Hrvatska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

9.43 - Objavljen je i sastav Hrvatske

9:14 - Navijači pristižu kod stadiona gdje će se igrati utakmica.

Navijači iz Slavonskog Broda stigli su u utorak ujutro u Dohu. Za organizaciju kažu da je na jako visokom nivou, a organizatore ocjenjuju jako ljubaznima. Gledat će dvije utakmice reprezentacije, na utakmici protiv Belgije neće biti. Očekuju 'neupitnu pobjedu'.

- 3:0 recimo - rekao nam je navijač.

Naš je reporter Tomislav Dasović sreo i navijača Hrvatske koji dolazi čak iz Bolivije. Djed mu je rođen na Braču, a  u Dohi će boraviti dva tjedna. Osim Hrvatske pratit će i Argentinu budući da mu je supruga Argentinka.

KATAR 2022 - Atmosfera na stadionu Al Bayt uoči susreta Maroka i Hrvatske
1/15

8.30 - Nekoliko sati prije početka prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Katru, hrvatski navijači su u središtu Dohe razvili veliku, 200 metara dugačku zastavu.

Nakon što je prošla sva velika nogometna natjecanja od Portugala do Rusije, najveća hrvatska navijačka zastava stigla je i u Katar. Ovoga puta dugačka čak 200 metara, dvostruko više nego što je to bilo u Rusiji.

Dečki iz Crikvenice u Dohu su su stigli dan uoči utakmice s Marokom sa čak 200 metara dugačkom i oko 100 kilograma teškom zastavom. Zastava je prošla posebnu carinsku proceduru, a katarske vlasti su je u zrakoplovnoj luci razvile zbog sigurnosne provjere.

Hrvatski navijači zastavu su razvili u srijedu ujutro središtu Dohe na Souq Waqifu nakon što su dobili posebnu policijsku dozvolu. Okupilo se 500-injak naših navijača, pjevalo se i navijalo.

Pomogli su i Hrvati iz Dohe koji su u grupi na Facebooku pozvali sve hrvatske navijače kako bi im se pridružili u središtu grada. Zbog ranog termina utakmice u gradu nije bilo previše drugih navijača, no okupljeni su bili oduševljeni. Svi su je htjeli slikati ispod crvenih kvadratića.

'Imaju izvrsne pojedince na svim pozicijama'

Na stadionu Al Bayt u Kataru Hrvatska danas igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Protivnik je Maroko, a utakmica počinje u 11 sati.

- Nema lakih utakmica. Mislim da će protiv Maroka biti teška utakmica, ali ćemo ući maksimalno motivirani - rekao je jučer izbornik Zlatko Dalić.

23.11.2022., stadion Al Bayt, Al Khor, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 1. kolo, Maroko - Hrvatska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Napravili smo analizu Maroka i jako dobro poznajemo reprezentaciju. Imaju izvrsne pojedince na svim pozicijama, poput Hakima Ziyecha. Naš puni respekt za njih - kazao je izbornik.

Modrićevi današnji protivnici nekada su bili suigrači.  

-  Igrao sam s Taarabtom u Tottenhamom i Hakimijem u Realu. O njima mogu reći sve najbolje. Sami klubovi u kojima igraju dovoljno govore o njihovoj kvaliteti. Velika su ekipa, koja ima strašne pojedince koji igraju u velikim klubovima -  rekao je Modrić.

Komentara 17

ZV
zvezdomor
09:23 23.11.2022.

nešto mi ovi naši navijači ne ulijevaju povjerenje u žestoko navijanje....više su mi fotelja- pivica likovi

ME
MediciKM
09:49 23.11.2022.

Sretno i uz Božiju pomoć naprijed.

CU
cuki
10:44 23.11.2022.

Svi hrvati koji zive u Kanadi navijat ce za HRVATSKU protiv Maroko zelimo pobjedu GO HRVATSKA GO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije