NESLUŽBENI PODACI

Koliko će Rakitić zarađivati u Hajduku? Odrekao se bogatstva samo da bi igrao na Poljudu

Zagreb: Ivan Rakiti?, igra? Barcelone i hrvatski nogometni reprezentaitvac
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
18.07.2024.
u 11:23

Plaćat će ga sponzori, željni investiranja u njegov dolazak u Split. Pisali smo već, tek ako se ostvare pojedini bonusi u vidu trofeja ili nastupa u Europi, to će platiti Hajduk. Ako je cifra točna, Rakitić neće biti najplaćeniji u Hajduku

Svakog trenutka mogla bi "puknuti" službena objava Hajduka o tome da je Ivan Rakitić njihov novi igrač. Dolazak 36-godišnjeg internacionalca na Poljud gotova je stvar, sve je dogovoreno i spremno za predstavljanje možda i najznačajnijeg pojačanja u povijesti HNL-a. Prema Fabriziju Romanu, Rakitić će na Poljudu potpisati ugovor do lipnja 2026. godine pa bi u Hajduku mogao i završiti svoju aktivnu igračku karijeru.

Od siječnja do svibnja ove godine Rakitić je bio igrač saudijskog Al Shababa u kojem je zarađivao 15 milijuna eura neto po sezoni. Doduše, zaradio je samo manji dio tog kolača, pošto je pod ugovorom s klubom bio otprilike šest mjeseci. Jasno je, Rakitić se odrekao golemog novca samo kako bi došao u Hajduk.

FOTO: Tko je Ivan Rakitić? Životna priča o legendi, zaštitnom znaku Hrvatske i vatrenih

Zagreb: Ivan Rakiti?, igra? Barcelone i hrvatski nogometni reprezentaitvac
1/14

Informacije koje cure u javnost govore da će u Hajduku imati godišnju plaću od oko 600 tisuća eura. Plaćat će ga sponzori, željni investiranja u njegov dolazak u Split. Pisali smo već, tek ako se ostvare pojedini bonusi u vidu trofeja ili nastupa u Europi, to će platiti Hajduk. Ako je cifra točna, Rakitić neće biti najplaćeniji u Hajduku.

Dolazak bivšeg vatrenog u Split nedvojbeno će izazvati veliko zanimanje javnosti, poglavito navijača koji željno iščekuju njega, ali i još pokoje pojačanje za novu sezonu koja je pred vratima. Hajduk prvu službenu utakmicu igra idućeg četvrtka protiv HB Torshavna na Farskim Otocima u sklopu 2. pretkola Konferencijske lige. Pitanje je hoćemo li već tada vidjeti Rakitića u bijelom dresu ili ćemo se morati strpiti do prve rujanske nedjelje kada na Poljudu u sklopu 1. kola HNL-a gostuje Slaven Belupo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije