VELIKA LJUBAV

Koliko poštovanje prema Modriću: Ramos mu odao veliku čast, pročitajte što je rekao

Foto: EXPA
1/2
13.12.2021.
u 17:40

Sergijev odlazak teško je pao Modriću koji se od njega emotivno oprostio na društvenim mrežama...

Nakon čak 17 godina u Real Madridu, Sergio Ramos napustio je Kraljevski klub i otišao u PSG. U svome madridskom mandatu je igrao i s našim kapetanom, Lukom Modrićem koji i dalje pruža sjajne partije za španjolskog velikana, a što o njemu misli, rekao je i sam Ramos. 

"Najdraža osoba iz svijeta nogometa? Ima ih puno, ali mislim da je to Luka Modrić. Imam s njim sjajan odnos, on mi je poput brata", rekao je legendarni Španjolac.

Luka Modrik and Sergio Ramos of Real Madrid during Spanish La Liga match between Levante Ud and Real Madrid at La Ceramica stadium. In Villarreal on October 04, 2020.
Foto: GTRES

Podsjetimo, Sergijev odlazak teško je pao Modriću koji se od njega emotivno oprostio na društvenim mrežama.

- Prijatelju i brate, vrlo mi se teško oprostiti od tebe. Od prvog dana kada sam stigao u Madrid, bio si posebna osoba za mene. Patili smo i uživali, gubili, ali iznad svega, pobjeđivali. Bio si primjer kao suigrač i kapetan. Nedostajat ćeš mi. Već znaš da u meni imaš prijatelja. Hvala na svemu i sretno. Volim te, brate - napisao je Modrić na Instagramu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

HR
hrvat123
13:50 14.12.2021.

dva velikana svjetskog nogometa ali i veliki i kao ljudi, ponos Hrvatskog i Spanjolskog naroda

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
18:55 13.12.2021.

Luka obožavam te ali isto cu te skršiti u 1/8 finala

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
23:06 13.12.2021.

To onaj isti Ramos sto mu bslun kroz noge guro i sutiro ga na treninzima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije