MARIO MANDŽUKIĆ Dinamov napadač vjerojatno će zaigrati već protiv Osijeka u nedjelju

Koljeno i živac su neoštećeni

02.03.2009.
u 14:48

Mario Mandžukić obavio je pregled u bolnici Merkur. Snimka je pokazala da ni na koljenu, ni na potkoljenici, a ni na živcu nema oštećenja. Mamić može odahnuti: noge od 10 milijuna eura ostale su čitave!

Mandžukić je jučer normalno hodao, no trener Marijan Vlak na treningu ga ipak nije stavio pod puno opterećenje. Mandžo za sada radi po posebnom programu, dok se ne vidi koliki stupanj opterećenja može podnijeti. Dinamov član uprave za odnose s javnošću Siniša Jagodić ne želi nagađati koliko će Mandžo pauzirati. No najvjerojatnije će već za sljedeću prvenstvenu utakmicu, s Osijekom u Gradskom vrtu, biti na raspolaganju.

Tko je Kaja Rogulj?
Kaja Rogulj (22) jedan je od najstandardnijih igrača Slavena Belupa. Poldrugač, Jajalo i Rogulj imaju po 19 nastupa, a jedino vratar Silvio Rodić svih 20.

Rogulj je propustio samo utakmicu s Dinamom u Koprivnici. Slavenov je rekorder po broju kartona: ima pet žutih i jedan crveni. Prosjek ocjena: 5.97.

Utakmica koju bi najprije želio zaboraviti je ona s Hajdukom na Poljudu, kada je na Kaliniću skrivio dva kaznena udarca.

Na Transfermarktu procijenjen je čak na milijun eura.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije