Hajduk plaća 80 tisuća kn

Komisija za žalbe HNS-a: Kazna je trebala biti stroža

\'21.08.2011., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zagreb. Navijaci na sjevernoj tribini. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
15.11.2011.
u 19:03

Komisija za žalbe HNS-a odbila je Hajdukovu žalbu na kaznu od 80 tisuća kuna za navijačke izgrede na utakmici s Dinamom.

Splićani su kažnjeni zbog pirotehnike pa je utakmica u tri navrata prekinuta na sedam i pol minuta, zbog hukanja Sammiru te zbog južnjačke zastave, koja, obrazlaže komisija, izražava neprihvatljivu ideologiju "bijele nadmoći". Komisija smatra da je Hajduk trebao biti i strože kažnjen jer je prekršaj ponovljen, a transparent nije uklonjen premda su službene osobe prije utakmice upozorile ljude u Hajduku da je nespojiv sa sportom.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:42 15.11.2011.

Pa nije se Hajduk moglo stroze kazniti.....Cime bi platili?

OB
-obrisani-
00:46 16.11.2011.

a treba nijh poslati u ** takve navijace... To su huligani ,nist drugo... Klub u g*****,a oni ih jos dublje uvlace... Bolje utakmice bez \" navijaca \" nego sa takvima...

LI
list68
08:52 16.11.2011.

Baš me zanima, hoće li GNK dynamo, što u prijevodu znači \"govna rski klub\" biti kažnjen zbog nedavne \"bakljade\" na utakmici protiv Varaždinaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije