Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO GA

Konačno: Mislav Oršić se vraća na teren! U velikoj ispovijesti otkrio mučne detalje osobne kalvarije

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.03.2024.
u 11:01

Nije igrao od ljeta i priprema na kojima je doživio stravičan lom koljena. Debi u službenom nastupu za Trabzonspor mogao bi upisati u derbiju

Mislav Oršić se vraća! Dinamova ikona, jedan od najboljih igrača plavih u zadnjih desetak godina konačno bi mogao upisati prve službene minute za Trabzonspor. U Tursku je stigao prošlog ljeta, nakon što ga je tadašnji trener Nenad Bjelica odlučio povući iz engleskog Southamptona, u kojem se baš i nije naigrao poslije odlaska s Maksimira.

No, u prijateljskom dvoboju protiv mađarskog Fehervara na ljetnim pripremama u Sloveniji doživio je stravičnu ozljedu koljena. Bjelica je inzistirao na njegovu dovođenju, a ostao je bez njega još prije no što je tursko prvenstvo započelo. Od sredine srpnja do danas, sredinom ožujka, trajao je dugotrajan proces oporavka. Oršić je u intervjuu za turske medije opisao kroz što je sve prolazio zadnjih mjeseci.

- Neću, ne želim se zapravo ni sjećati tog dana, tada mi se život promijenio - započeo je priču Oršić koji bi mogao dobiti priliku za debi u dresu Trabzonspora na današnjem dvoboju 30. kola turskog prvenstva protiv Fenerbahčea.

Sada mu je želja samo zaigrati za novi klub i ostati zdrav.

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
1/5

- Bio sam jako sretan kada sam potpisao za Trabzonspor. Znao sam da će se sve promijeniti nakon te ozljede, ali sretan sam što opet treniram s momčadi. Dugo sam bio izvan terena, drago mi je da ću barem sada u završnici sezone moći pomoći momčadi.

Oršić bi tako mogao nastupiti već ove nedjelje protiv velikog prijatelja iz Dinama i hrvatske reprezentacije, Dominika Livakovića, koji brani za Fenerbahče. Svakako, vijest da je Oršić u konkurenciji za dvoboj razveselit će i Zlatka Dalića. Izbornik vatrenih u sljedeća će dva mjeseca sigurno motriti i Oršićeve nastupe te potom odlučiti hoće li ga povesti na Euro u Njemačku.

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:52 17.03.2024.

Glavu gore i navali. Svako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije