SPURSI GA NE VOLE

Kontroverzni Atkinson sudi Dinamu u Kijevu

'Referee Martin Atkinson (not pictured) awards this  goal to Chelsea scored by Chelsea\'s Spanish player Juan Mata (3rd R) Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley Stadium in London, England on April
'IAN KINGTON'
01.10.2012.
u 13:47

Englez je već sudio Dinamu u Ligi prvaka, prošle sezone u Amsterdamu kada je Ajax slavio sa 4:0

Englez Martin Atkinson sudit će utakmicu zagrebačkog i kijevskog Dinama u srijedu u 20.45 sati. Riječ je o 41-godišnjem sucu koji je 2005. počeo suditi utakmice engleskog prvenstva, a godinu kasnije uključen je na Fifin popis sudaca. Prati ga nekoliko kontroverzi iz suđenja u Premiershipu, a posljednja datira iz travnja ove godine kada je u polufinalu FA kupa priznao Chelseaju nepostojeći pogodak protiv Tottenhama na Wembleyju.

''Strijelac'' je bio Juan Mata, no lopta nije prešla crtu, a na kraju je Chelsea slavio sa 5:1. Redknapp je tada kazao da mu se Atkinson osobno ispričao, a sve skupa potaknulo je raspravu o uvođenju videotehnologije u nogomet.

Atkinson je već sudio Dinamu. I to u prošloj sezoni Lige prvaka kada je sa 0:4 poražen kod Ajaxa u Amsterdamu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije