Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP Koprivničanci gostuju u Kutini

Koprivničani žele u završnicu Kupa

Foto: Darko Gorenak
import
28.10.2008.
u 15:52

U koprivničkom prvoligašu odmah nakon pobjede u susretu s Cibalijom počeli su razmišljati o nastupu u Hrvatskom kupu u kojem ih u srijedu od 14 sati očekuje susret s drugoligašem Moslavinom u Kutini.

Igra se jedna utakmica
Kako se igra samo jedna utakmica farmaceuti su vrlo oprezni, ali isto tako optimistički raspoloženi. Naime, u klubu vlada ugodno jesensko ozračje i nitko ne dvoji da će Slaven Belupo biti uspješan i u ogledu te se uvrstiti u četvrtfinale ovog natjecanja.

- Iako smo opravdano favoriti moramo biti jako oprezni, jer su u kupu iznenađenja itekako moguća. Moslavina je iz daljnjeg natjecanja izbacila Šibenik i pokazala da može biti vrlo neugodna na svom igralištu. U prošlom drugoligaškom kolu pobijedila je Međimurje (3:1), što joj je veliki poticaj za utakmicu - kaže Mile Petković, trener Slavena Belupa, koji za susret u Kutini ima sve raspoložive snage.

- Očekujem maksimalnu ozbiljnost u igri u kojoj neće biti opuštanja, jer samo tako možemo do cilja, a to je otići do same završnice kupa. Bit će određenih promjena u momčadi u odnosu na utakmicu s Vinkovčanima, a koja će jedanaestorica istrčati odlučit ću uoči susreta. Sigurno nas očekuje veliki broj navijača domaćeg kluba, koji će biti podrška Moslavini, no to ne bi smjelo utjecati na našu igru, koja mora biti bolja nego u susretu s vinkovačkom Cibaliom - završio je Mile Petković.

Znatno smo bolji
Veznjak Slaven Belupa očekuje tešku utakmicu.

- Neće nam biti lako, jer domaćin nema što izgubiti. Ipak, vjerujem da iznenađenja neće biti i da ćemo u Kutini pokazati koliko smo kvalitetni i da smo zasluženo jedan od najboljih prvoligaša. Nećemo podcijeniti Moslavinu, ali Slaven Belupo je znatno bolja momčad. Jako nam je važno da u današnjem susretu pokažemo našu pravu vrijednost i odigramo dobru utakmicu te otklonimo sve dvojbe oko pobjednika i daljnjeg plasmana u četvrtfinale Hrvatskog kupa - rekao je Srebrenko Posavec.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije