Slalom u Wengenu

Natko posljednji u drugoj vožnji, Ivica na kraju 45.

Ivica Kostelić (1)
19.01.2014.
u 14:11

Kostelić je u posljednjih pet slaloma u Wengenu uvijek bio na postolju, a ove godine vjerojatno neće vidjeti ni drugu vožnju

Alexis Pinturault pobjednik je slaloma voženog u Wengenu. Francuski skijaš pobijedio je ispred Felixa Neureuthera koji je zaostao 34 stotinke, dok je Marcel Hirscher, vodeći iz prve vožnje, na kraju bio treći.

Ivica Kostelić loše je odvozio već u prvoj vožnji, napravio je veliku pogrešku i s više od pet sekundi zaostatka zauzeo tek 45. poziciju.

Naš drugi predstavnik Natko Zrnčić-Dim s visokim startnim brojem zauzeo je 26. mjesto u prvoj vožnji, ali je u drugoj pogriješio i na kraju je završio na 29., posljednjem mjestu s više od devet sekundi zaostatka.

Prva vožnja

Wengen je za Ivicu Kostelića uvijek bio poseban, tamo je uvijek osvajao puno bodova, ali ove godine to nije bio slučaj.

U petak je 'haklao' vrata i odustao od superkombinacije, jučer je u spustu bio 31., a ni današnji slalom nije odradio dobro. Naš je skijaš startao s brojem pet, a već na prvom prolazu imao je 67 stotinki zaostatka. Nakon toga je učinio veliku pogrešku pa je u cilj ušao s pet sekundi i 38 stotinki zaostatka za vodećim Hirscherom.

Kostelić je u posljednjih pet slaloma u Wengenu uvijek bio na postolju, a ove godine neće vidjeti ni drugu vožnju.

Nakon prve vožnje vodeći je Marcelo Hirscher, drugi s 23 stotinke zaostatka je Andre Myhrer, a treći Felix Neureuther koji ima 64 stotinke zaostatka.

Natko Zrnčić-Dim s visokim je startnim brojem uspio izboriti drugu vožnju. Zaostao je 3 sekunde i 18 stotinki te završio na 26. mjestu.

Druga vožnja na rasporedu je u 13.15.

Komentara 5

GD
goran.durinic
11:15 19.01.2014.

Ivica je u padu forme ali je već i u godinama.

CA
canon60
11:55 19.01.2014.

Vrijeme čini svoje. Treba još nešto pokušati u Sočiju a onda je po meni zaslužio skijašku mirovinu. Ovi što su sad na vrhu neće niti dočekati Ivičinu sportsku "starost ". Svaka čast majstore.

Avatar Topgen
Topgen
11:45 19.01.2014.

Nece osvojiti Globus ali sam siguran da ce opet par puta na postolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije