Zbogom dvadesete

Kostelić nema vremena za rođendanske proslave

'za sport....30. 12. 2006. innerkrems/ priprmeme kostelica i ane jelusic snimio: zeljko hladika'
'zeljko hladika'
23.11.2009.
u 08:02

Rođendanski darovi sponzora i prijatelja Ivicu i Janicu Kostelić često tjednima čekaju do njihova povratka u Zagreb.

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić danas zauvijek napušta dvadesete i ulazi u svijet 30-godišnjaka. Kao i obično, ni za ovaj rođendan neće ga biti u Hrvatskoj jer u ovo doba godine obično je na programu sjevernoamerička turneja najboljih svjetskih skijaša. Zajedno s ocem Antom, ujedno i trenerom, jučer je otputovao u Kanadu gdje ga sljedećeg vikenda čekaju nastupi u brzinskim disciplinama.

Preko Atlantika, ali u Aspenu, Ivica je proslavio možda i svoj najdraži rođendan. Samo dva dana nakon spektakularne prve pobjede u Svjetskom kupu, sa startnim brojem 64 na leđima, Ivica je 2001. proslavio svoj 22. rođendan. No, i tada se više slavila pobjeda, a manje životna obljetnica.

– Nema vam Ivica cajta za velike proslave. Sve vam se to događa uglavnom spontano, i to u najbližem obiteljskom i skijaškom krugu. Možda će biti kakva zdravica za večerom, uz odlazak na spavanje u 21 sat.

- Ovaj put je, zbog nedjeljnog odlaska na put, rođendanska torta razrezana dva dana prije rođendana, a njome ga je častila krsna kuma Zdenka. Nema vam kod nas spektakularnih rođendanskih proslava, nismo vam mi ljudi od glamura – kazala nam je Ivičina mama Marica koja će se suprugu, sinu i kćeri (i Janica je s njima) pridružiti potkraj mjeseca u američkom Beaver Creeku.

Za Ivicu je rođendan kao i svaki drugi radni dan kad ga čeka rano ustajanje i trening. Uostalom, Kostelići su poznati po tome da treniraju i na Novu godinu jer na snijegu ne žele provesti nijedan dan bez skijanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije