PROBLEMI S LEĐIMA

Kostelić: Vratili smo se hitno kući iz SAD-a jer nismo imali fizioterapeuta

Ivica Kostelić
Pixsell
05.12.2009.
u 20:45

– O operaciji nema riječi dok taj bol iz leđa ne odlazi u nogu. Operacije leđa se izbjegavaju, rizične su - energičan je bio Ivica.

Premda se vratio kući, Ivica Kostelić na Plesu je bio nesretan. Obnovljena ozljeda leđa udaljila ga je od velikog sportskog sna, pobjede u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

– Na našu odluku da se odmah vratimo utjecalo je i to što ondje nismo imali liječnika ni fizioterapeuta. Do četvrtka leđa se nisu javljala, no u Kanadi i SAD-u nisu imala medicinsku njegu. No, i ja sam napravio pogrešku. Vani je bilo -23, a ja sam skoro nezagrijan vozio stazu i morao doskočiti nakon velikog skoka na vrlo tvrdom dijelu.

Srećom, bolovi u leđima nisu se mogli uspoređivati s onima u prošloj sezoni.

– Tada sam nastavio skijati pa se problem pogoršavao, a sada smo odmah stali. Zato se nadam da ću, nakon tretmana kod fizioterapeuta Prše i u Daruvarskim toplicama, ipak voziti u Val d'Isereu, gdje se sljedećeg vikenda voze superkombinacija, superveleslalom i veleslalom – kaže Ivica.

No, njegov otac Ante skeptičniji je oko nastupa u Francuskoj, a spominjao je i mogućnost odlaska u München na kliniku kod dr. Mayera.

– Čekat ćemo da dobijemo termin. U skijanju nije kao u nogometu da momčad igra i bez vas i osvaja bodove. Ovdje su bodovi nepovratno otišli, a i prema ovim pravilima Ivica bi teško osvojio Veliki globus i da je zdrav – ističe Ante.

Na spomen operacije Ivica je reagirao energičnije.

– O operaciji nema riječi dok taj bol iz leđa ne odlazi u nogu. Operacije leđa se izbjegavaju, rizične su.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:51 05.12.2009.

Nogometaš Kaka je izjavio da je Brazil na izvlačenju dobio \'\'skupinu smrti\'\'! A Hrvatska reprezentacija je dobila grupu spokojnosti, mira, dobroga jela, piča i prijateljstva u kojoj če igrati: Hrvatska, Ožujsko, Gemišt i Kobasice..

OB
-obrisani-
22:52 05.12.2009.

http://ddparovi.mojblog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije