TROJICA NA POŠTEDI

Kovač na Hitrec Kacijan na večernji trening izveo 11 igrača

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/10
02.03.2014.
u 21:34

U nedjelju kasnije navečer u Zagreb još stižu Ivica Olić i Ivan Perišić, dok se u ponedjeljak očekuje dolazak Danijela Pranjića, Gordona Schildenfelda, Ivana Strinića, Luke Modrića te Ante Rebića.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač danas je u Zagrebu okupio 14 od ukupno 22 igrača koji kandidiraju za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske koja će igrati u srijedu u St. Gallenu (20.30 sati).

U Zagreb su danas stigli Stipe Pletikosa, Danijel Subašić, Vedran Ćorluka, Darijo Srna, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Hrvoje Maleš, Ognjen Vukojević, Šime Vrsaljko, Nikica Jelavić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Eduardo i Hrvoje Milić.

Ipak, na večernjem treningu na Hitrec Kacijanu nisu svi trenirali, već su poštedu večeras dobili Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka te Šime Vrsljako.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

U nedjelju kasnije navečer u Zagreb još stižu Ivica Olić i Ivan Perišić, dok se u ponedjeljak očekuje dolazak Danijela Pranjića, Gordona Schildenfelda, Ivana Strinića, Luke Modrića te Ante Rebića. Ivan Rakitić reprezentaciji će se priključiti tek u Švicarskoj.

>> Predstavljen novi dres Hrvatske! Kako vam se sviđa?
>> Švicarska je ispred nas, a Halilović je napravio veliku stvar

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
11:06 03.03.2014.

samo red rad i disciplina nas spašavaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije