U NEDJELJU DERBI

Kovač pohvalio Tudora, a Igor odgovorio: Mišo i Hajduk žive vječno

Igor Tudor
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
12.04.2014.
u 11:17

I legendarni Mišo Kovač obožava Igora Tudora. Na veličanstvenom koncertu u Spaladium areni, uoči gradskog derbija Hajduka i Splita, pozvao na je na podršku treneru bijelih.

I legendarni Mišo Kovač obožava Igora Tudora. Na veličanstvenom koncertu u Spaladium areni, uoči gradskog derbija Hajduka i Splita (nedjelja, 19 sati), pozvao na je na podršku treneru bijelih.

- Uvijek je to lijepo čuti, Mišo je Mišo. Kako se kaže, Mišo i Hajduk žive vječno - kazao je Tudor.

Mišine riječi ugodno zvuče. A kakvo je stanje u momčadi? Iza Hajduk je serija od pet utakmica u kojima je osvojeno tek pet bodova.

- Ozračje je radno, koncentrirano, uvijek se nakon poraza igrači dodatno mobiliziraju. Dao sam im mir, prenio sam im pravo stanje stvari, a ne ono što se ponekad želi nametnuti. U drugom dijelu imamo pet pobjeda, dva remija i dva poraza - kaže Tudor.

Split stiže u dobroj seriji, u posljednjih pet kola osvojio je 13 bodova. No, Hajduk je ove sezone pokazao tko je gazda u gradu, u tri derbija svetog Duje bijeli su slavili dva puta.

- Bit će teško i tvrdo, Split može pobijediti svakoga, ima takav kadar. Protiv njih imamo dobar skor, možda je taj skor i nerealan u odnosu na igrački kadar. Nezgodna je situacija, očekuje se da pobijedimo, takvi su rezultati, a ista je situacija s kadrom. Mi s tim živimo cijelu sezonu - rekao je Tudor.

Pohvalio je momčad Ivana Matića.

- Ima dosta dobrih igrača, u Splitu ih ima puno, koji bi imali mjesta u Hajduku. Veseli me da im neće biti Križanca i Glumca. Na nama je da budemo na maksimumu, kakvi smo bili veći dio sezone - kaže Tudor.

Hajduku se na vrata vraća reprezentativac Lovre Kalinić, bit će mu to prva utakmica u drugom dijelu sezone.

- Vraća se Kalinić, ali sada je Stipica ozlijeđen. Imali smo veliki hendikep s vratarima ove sezone - rekao je Tudor.

Nema još puno do kraja sezone. Hoće li možda Tudor u ovim posljednjim utakmicama napraviti igrački filter? Sudeći po njegovim riječima neki su već završili s igranjem u Hajduku.

- Filter je bio cijelu godinu, ovo je samo završni čin, kojeg neki neće ni imati. Oni, koji su pod možda će ga imati, ali neki neće. Ali, to je profesionalizam, surovi profesionalizam - zaključio je Tudor.

>> U boljem smo nizu od Hajduka i to nam daje prednost, ali nismo favoriti
>> Hajduk i Split uglas: Europo, što to rade Mamić i lokosi?!

Komentara 2

DH
dalibor.hren
17:45 12.04.2014.

Možda Hajduk čak i osvoji treće mjesto u jakoj HNL...

MA
matildica
14:41 12.04.2014.

kako se samo uvlače jedan drugome e jesu jadni a misle kako se svijet okreče oko njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije