HNS ODGOVORIO CHELSEAJU

Kovačić će možda i zaigrati za Hrvatsku? Ipak se još ne zna je li sigurno otpao

Bratislava: Zlatko Dalić i Mateo Kovačić na konferenciji uoči utakmice sa Slovačkom
Slavko Midzor/PIXSELL
29.10.2021.
u 19:26

Je li ovo samo kriva procjena trenera Chelseaja ili samo njegova želja da Mateo bude pošteđen u reprezentaciji? Još uvijek ne znamo, ali zanimljiva je ovo situacija budući da je Mateo možda i u najboljoj formi od svih naših reprezentativaca

Iz klupskih izvora saznali smo da Mateo Kovačić neće biti dostupan hrvatskoj reprezentaciji za oglede s Maltom i Rusijom, ali vidjevši novo izvješće HNS-a, možda i nije tako.

"Kovačić je ozlijedio mišić stražnje lože u zadnjim minutama treninga. Neće ga biti nekoliko tjedana. Nadamo se da će biti spreman poslije reprezentativne stanke" rekao je trener Chelseaja Thomas Tuchel.

Vrlo brzo su nakon izjave trenera Chelseaja reagirali i iz HNS-a pa se tako izbornik Dalić čuo s Kovačićem kako bi saznao o čemu je riječ. Situacija možda ipak nije tako loša.

"Izbornik Zlatko Dalić razgovarao je s Kovačićem, a liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije u komunikaciji je s liječnicima Chelseaja i pratit će razvoj Kovačićeve ozljede. Ovisno o razvoju oporavka, bit će poznato hoće li Mateo biti spreman za predstojeće odlučujuće kvalifikacijske utakmice za SP u Kataru 2022. protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga)", objavio je HNS.

Je li ovo samo kriva procjena trenera Chelseaja ili samo njegova želja da Mateo bude pošteđen u reprezentaciji? Još uvijek ne znamo, ali zanimljiva je ovo situacija budući da je Mateo možda i u najboljoj formi od svih naših reprezentativaca.

Komentara 2

RO
roland
19:44 29.10.2021.

Ako je Kovačić ima rupturu mišića, kako HNS misli da Kovačić igra? Valjda u Chelseju imaju malo bolje liječnike i bolju dijagnostiku nego što mi imamo? HNS-u je bolje da se fokusira na ove igrače koji su zdravi, a ne da se karte bacaju na Kovačića koji je zaradio rupturu.

RO
roland
19:40 29.10.2021.

Evo savršenog alibija Daliću. Ne igra Kovačić, a to što Dalić luta već 3 i pol godine to se gura pod tepih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije