Španjolci otkrivaju

Kovačić postaje igrač engleskog velikana, uskoro stiže potvrda!

Mateo Kovačić i Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.08.2018.
u 13:31

Navodi se da je cijeli posao na korak do realizacije te da bi službena potvrda mogla stići kroz nekoliko sati.

Situacija oko hrvatskog nogometaša Matea Kovačića mijenja se iz sata u sat! Iako je ujutro trener Real Madrida Julen Lopetegui izjavio kako je uvjeren da Mateo ostaje u klubu, izgleda da se sve okrenulo naglavačke za samo nekoliko sati.

Kova svim silama želi dogovoriti odlazak iz Reala, zbog čega je navodno spreman i na to da se ne pojavljuje na treningu, dok ga Real ni po koju cijenu ne želi pustiti.

>>Pogledajte koji velikani žele Kovačića

No, španjolska Marca, koja je vrlo bliska Realu, tvrdi da su pronašli rješenje koje će odgovarati svima. Oni tvrde da Mateo odlazi u Chelsea na posudbu!

"Igrač i klubovi uskoro će završiti pregovore  i postići dogovor koji će sve zadovoljiti. Kovačić će dobiti veću minutažu, Chelsea će osnažiti svoju vezu, a Real će i dalje biti u kontroli ugovora igrača u kojeg vjeruju", piše Marca.

Navodi se da je cijeli posao na korak do realizacije te da bi službena potvrda mogla stići kroz nekoliko sati.

Mateo Kovačić i Luka Modrić
1/7

Komentara 13

DU
Deleted user
15:06 07.08.2018.

Ovaj Delac stvarno puno "dela".

BA
Bayo
14:40 07.08.2018.

Sumljam da će Chelsea pristati na ovo bez ikakvih prava za otkup. Klubovi ranga kao što je Chelsea jednostavno ne razvijaju igrače drugima

MA
maxxxx
14:48 07.08.2018.

Pa prema Vecernjem, Kovačić je na kružnom putovanju po Europi. Jučer je išao u Romu, danas ujutro je ostao u Madridu, sad ide u London, a do večeri još stigne do Italije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije