Nakon poraza u EL-u

Kramarić: Slomila nas je dječja trema i nastao je kaos

Rijeka
Nel Pavletic/PIXSELL
20.09.2013.
u 22:46

– Čujem se često s bivšim suigračima, no sada ih nisam zvao da ih ne ometam uoči utakmice s Černomorecom

Baš poput ostalih igrača Rijeke i Andrej Kramarić (22) utučen je izišao iz svlačionice podno stadiona “Afonso Henriques”. Tako visok poraz, no prije svega loš nastup, nije mogao ni zamisliti.

Preplašili se domaćina

– U utakmicu smo ušli vrlo nesigurno, debitantski i preplašeno. Uvukla se početnička, dječja trema, a kada smo primili prvi gol nastao je kaos – kaže Kramarić.

Vitórijom nije nimalo impresioniran. Štoviše, tvrdi da portugalska momčad nije kvalitetnija od Rijeke, unatoč pobjedi od 4:0.

– Nagledao sam se puno boljih momčadi, ne znam zašto smo se preplašili. Svi smo jako nesretni zbog visokog poraza.

Rijeka je započela utakmicu u formaciji 4-5-1, iako se uoči utakmice spominjala ofenzivnija formacija 4-4-2 u kojoj je Kramarić trebao igrati u vrhu s Leonom Benkom.

Ovako je Benko ostao sam, odsječen u vrhu, bez pravih lopta. I Kramarić je na lijevoj strani djelovao indisponirano.

– Šef nas je tako postavio, mislio je da je najbolje da igramo s jednom špicom, htio je defenzivniju varijantu. Moj je posao samo da igram, nipošto se ne želim miješati u trenerski posao – dodao je Kramarić.

U trenutku dok smo razgovarali pojavila se i informacija da je Dinamo, njegov donedavni klub, poražen u Maksimiru.

– Što? Plavi su izgubili? – s nevjericom je pitao.

Nešto treba promijeniti

– Čujem se često s bivšim suigračima, no sada ih nisam zvao da ih ne ometam uoči utakmice s Černomorecom.

S ljudima iz uprave kluba nije u kontaktu.

– Bilo je bolje da se raziđemo i ne stvaramo jedni drugima muke.

U Rijeci je presretan, suigrači su ga odlično prihvatili, napadači također.

– Poraz nas ne smije obeshrabriti, bilo je situacija u kojima smo pokazali da znamo igrati, no nije dovoljno pokazati to na samo pet minuta, već svih 90.

Napominje da nakon te utakmice moraju razmisliti o sebi, o budućnosti, da moraju nešto promijeniti jer se dalje tako ne može.

– O tome ćemo raspraviti idućih dana, moramo se sada usredotočiti na nedjeljnu utakmicu s Istrom, jer se iz hrvatske lige i izlazi na europsku nogometnu scenu – kaže Rijekin napadač Andrej Kramarić, kojega u Europskoj ligi čekaju još teški ispiti s Lyonom i Betisom (koji su igrali 0:0).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije