SPREMAN ZA BUGARE

Kramarić: U Sofiji će biti luda atmosfera, ali sigurno ne kao u Dugopolju

Ćorluka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
07.10.2014.
u 18:31

– U Sofiji nas čeka ludi ambijent, ali to me ne brine previše. Vjerujte, ništa se ne može usporediti s utakmicom u Dugopolju – rekao je Kramarić koji je očito još pod dojmom utakmice s Hajdukom u nedjelju

Andrej Kramarić u ponedjeljak je propustio trening reprezentacije zbog zatezanja u mišiću. No, nije bilo ništa ozbiljno, odlučeno je da zbog predostrožnosti neće trenirati. Napadač Rijeke sada je sasvim spreman za utakmicu s Bugarskom u petak.

– S ozljedom nema nikakvih problema, spreman sam za Sofiju. Nadam se minutaži, ali je, dakako, sve na izborniku – rekao je Kramarić pa najavio utakmicu.

– U Sofiji nas čeka ludi ambijent, ali to me ne brine previše. Vjerujte, ništa se ne može usporediti s utakmicom u Dugopolju – rekao je Kramarić koji je očito još pod dojmom utakmice s Hajdukom u nedjelju.

Konkurencija u reprezentaciji je velika.

– Naviknuo sam na to i ne bojim se konkurencije. Vjerujem u sebe i radim pošteno.

Kramarić igra odlično u Rijeci pa nije čudo da je izazvao interes stranih klubova.

– Ne zamaram se time. Moje je samo da se koncentriram na igru. Razmišljam o pogocima, a ne transferima.

>> Ćorluka: I mi braniči možemo zabiti. Snažni smo i imamo velike glave

Komentara 7

1K
100%kaj
19:32 07.10.2014.

Niti Krama a niti niko normalam nije pod dojmom tkz atmosfere u dugopolju nego su normalni ljudi pod dojmoj nereagiranja pravne države koja dozvoljava takvo divljaštvo.

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
19:06 07.10.2014.

Previše ga dižete a to nevalja, samo nemojte poslje pljuvati a toga bude jer takav smo narod..

Avatar Idler 3
Idler 3
20:04 07.10.2014.

Pitanje je jel bu Krama uopće igral, a pitanje je i koju formaciju bude Niko postavil. Ak su Olić i Perišić spremni mislim kak bude počel....al na klupi !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije