PONOVITI USPJEH IZ PORTSMOUTHA

Kranjčar: I s Tottehamom želim osvojiti FA Cup

Niko Kranjčar
Reuters
22.01.2010.
u 13:36

"Niko Kranjčar zna kakav je osjećaj podići pehar pobjednika FA Cupa, a čvrsto je uvjeren da to iskustvo može ponoviti i ove sezone sa Spursima".

Piše to na službenoj internetskoj stranici kluba s White Hart Lanea prije subotnjeg ogleda Tottenhama i Leeds Uniteda u četvrtom kolu natjecanja.

- Hrvatski veznjak opisao je osvajanje FA Cupa s Portsmouthom 2008. godine, najvećim uspjehom klupske karijere - dodaje se na internetskoj stranici koja podsjeća da su iz natjecanja već ispali Manchester United i Liverpool.

- FA Cup je natjecanje koje želimo osvojiti, kvalitetu u svojim redovima imamo, a premda moramo i odmoriti neke igrače, oni koji će igrati učinit će to dobro. Osvajanje naslova bilo bi sjajna stvar za naše navijače, ali i za nas same. A, i menadžeru bi bilo drago da se time može pohvaliti - kaže Kranjčar, koji se potom podsjetio na šampionski hod Portsmoutha tim natjecanjem:

- Lijepo je osvajati trofeje, a FA Cup je nešto posebno. Njegovo osvajanje vrhunac je moje klupske karijere. Naslovi u Hrvatskoj su nešto što se podrazumijeva kad igrate za zagrebački Dinamo ili splitski Hajduk, ali kada sam stigao u Portsmouth, nitko od nas to nije očekivao. Zato taj naslov za mene i jest tako poseban - zaključio je hrvatski veznjak momčadi čije boje brane još Luka Modrić i Vedran Ćorluka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije