ENGLESKI MEDIJI

Kranjčar među najslabijima unatoč pogotku

Niko Kranjčar
Reuters
28.03.2010.
u 11:37

Unatoč spretnom pogotku vanjskim dijelom kopačke Niko Kranjčar nije zaslužio visoke ocjene za svoju igru tijekom pobjede Tottenhama protiv Portsmoutha u 32. kolu Premiershipa.

Peter Crouch i Niko Kranjčar bili su strijelci protiv momčad gdje su igrali do prelaska u Tottenham, a Times i Sky Sports nisu pretjerano dobrim ocijenili nastup Kranjčara unatoč golu kojim je za 2-0 slomio posljednjeplasiranu momčad prvenstva.

Dobio je šestice po oba suda, s tim da je po Sky Sportsu bio najslabiji na terenu uz Eidura Gudjohnsena u domaćem sastavu. Svi ostali su dobili sedmice (pa tako i Luka Modrić), dok je igračem utakmice (ocjena 8) proglašen Gareth Bale.

Modrić je također ocijenjen sedmicom i po Timesu, kao još petorica nogometaša Harryja Redknappa.

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:57 28.03.2010.

Dali je on taj pogodak, majstorski zabio ili je zabio na srecu... Danas pisete ,, unatoc sretnom pogodku, vanskim djelom kopacke\" Juce pisete, citiram ,,Niko mjstorski zabio svom Portsmouthu\" Vecernjak, odlucite se!!!!!!!!!!!!

RA
rab555
16:20 28.03.2010.

daj malo bolje procitaj tekst, pise spretno a ne sretno

OB
-obrisani-
22:20 28.03.2010.

Sta vam je spretno, valjda treba da pise vjesto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije