TOTTENHAM

Kranjčar: Moramo iskoristiti priliku za četvrto mjesto

Niko Kranjčar
AFP
26.02.2010.
u 19:57

- Iza nas je sjajan tjedan i savršena priprema za važnu utakmicu protiv Evertona - kazao je hrvatski nogometaš Tottenhama Niko Kranjčar uoči nedjeljnog dvoboja 28. kola Premiershipa protiv Evertona na White Hart Laneu.

Spursi su u prošlom kolu slavili kod Wigana sa 3-0, a u prošlotjednoj ponovljenoj utakmici osmine finala FA Cupa svladali su Bolton sa 4-0. Osokoljeni dvjema važnim pobjedama u nedjelju će dočekati Everton koji je u posljednjih 12 kola Premier lige poražen samo jednom.

- Želimo ostati na četvrtom mjestu, a da bi nam to uspjelo, moramo pobjeđivati u ovakvim utakmicama. Everton se vratio u formu nakon početka sezone u kojem se mučio, posebno s ozljedama, pa nije ostvarivao rezultate kakve je trebao. Sada su sa spremnim igračima pokazali da su velika momčad, a da nije bilo tih ozljeda, vjerojatno bi se borili za mjesto među četiri najbolja - prenosi Kranjčarovu izjavu službena Tottenhamova internetska stranica.

- Želimo postići nešto što će biti veliko za naš klub i što Tottenham već dugo nije uspio - probiti se među najbolje četiri momčadi. Borimo se za to, imamo priliku. Samo je moramo iskoristiti - zaključio je hrvatski reprezentativni veznjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije