Zaboravljeni Niko

Kranjčar odigrao samo 109 minuta u Ligi prvaka

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar jumps for the ball during their English Premier League soccer match against Blackpool at Bloomfield Road in Blackpool, northern England February 22, 2011.  REUTERS
Reuters
10.03.2011.
u 18:42

U tjednu u kojemu je postao otac Niko Kranjčar završio je na tribini White Hart Lanea u sudbinskoj utakmici Spursa protiv Milana.

Niko je Harryju očito postao igrač samo za domaća natjecanja, u utakmicama kada obično odmara glavne poluge veznoga reda. Iako ima ponižavajući tretman, Niko se sjajno s time nosi.

U Ligi prvaka ove sezone odigrao je ukupno 109 minuta u samo tri nastupa. Za usporedbu, Luka Modrić ima 391 minutu na travnjaku, a Vedran Ćorluka 329.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrvatin
19:49 10.03.2011.

Redknapp moze u ludnicu kad god hoce.Igraca koji mu daje golove i donosi bodove,drzi na klupi,dok je nekih bezveznjaka pun tisak.

DU
Deleted user
12:41 11.03.2011.

zato kranjcar danas poslije podne u 4.30 na bbc1 gostuje u djecijoj emisiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije