Hrvati na tržištu

Kranjčar ostao u čekaonici, usrećili se Rakitić i Lakić

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar on the bench Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
31.01.2011.
u 15:50

Zimski prijelazni rok nije se puno doticao hrvatskih reprezentativaca. Adresu su promjenila tek trojica.

Hrvatski reprezentativci bili su teme prijelaznog roka na europskom tržištu, no klubove su promijenili samo Ivan Rakitić (iz Schalkea u Sevillu za milijun i pol eura) i Srđan Lakić (iz Kaiserslauterna u Wolfsburg) koji na ljeto odlazi bez odštete. Od Bilićevih izabranika klub je promijenio i Strinić (iz Hajduka u Dnipro).

U čekaonici je ostao Niko Kranjčar koji silno želi minutažu u Tottenhamu, no ponude Werdera i Evertona nisu zadovoljile ni igrača niti Redknappa.

Komentara 6

HO
hotfishlake
16:41 31.01.2011.

niko me jako razocarao. trebao je otici u werder. igrao bi non-stop. ovako nek se pozdravi sa velikom karijerom, pa kupili su jos i pienara povrh svega... niki se ne ide iz londona jer mu tamo sestra zivi! jel too sportska ambicija, zivjeti u istom gradu sa sestrom? godinu dana na klupi sjedit i ostat u formi, no way, a kamoli da bi napredovao...

JO
jozinho
16:58 31.01.2011.

nije igrac za velike klubove...pre mekan je mali \"sunny-boy\".....

JO
jozinho
17:27 31.01.2011.

ostalo jos 6 i pol sati do kraja prijelaznoga roka a iz blizki izvora doznaje se da se bore top klubovi poput: gladbacha,almerie i west hama za usluge nike kranjcara !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije