hrvatski reprezentativac za Sportske novosti

Kranjčar: Tko je Mamić da ocjenjuje tko može igrati ili ne

Niko Kranjčar (1)
Antonio Bronić/Pixsell
15.10.2011.
u 10:47

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar za Sportske novosti govori o ozljedi i svom statusu u reprezentacija te otvoreno negoduje postupcima Vlatka Markovića i Zdravka Mamića.

Kranjčar izražava veliko nezadovoljstvo, potaknut izjavama čelnika HNS-a kako zanemaruje reprezentaciju i više razmišlja o materijalnom blagostanju koje mu pruža klub.

- Zar nije dovoljno da smo u bedu zbog kvalifikacijskog neuspjeha, sada treba da mi netko predbacuje kako mislim na klub i novac, a ne na nacionalnu momčad!? - razočaran je bio Kranjčar

Na izjavu Zdravka Mamića u kojoj u pitanje dovodi njegovu formu, ali i formu njegovog klupskog kolege Vedrana Ćorluke, Kranjčar također burno reagira.

- Sada se našao prozivati me i potencirati moju formu jer mu odgovara da se oslobodi prostor nekom njegovom igraču. Tko je on da ocjenjuje tko može igrati ili ne? - rekao je Kranjčar za Sportske novosti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kolovoz
16:33 15.10.2011.

bravo niko vrijeme je za nesto reci i mamicu-u savezu je stosta rastimano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije