Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Kranjčar, Viduka, Vlaović i druge zvijezde vraćaju se nogometu zbog djece u Petrinji

Slavko Midzor/PIXSELL
31.08.2021.
u 12:20

Utakmica se igra za dogradnju dječjeg vrtića Petrinjčica u Petrinji, području teško stradalom u nedavnim potresima.

U tijeku je organizacija humanitarne nogometne utakmice u Popovači u sklopu tradicionalne višednevne manifestacije "Voloderske večeri", koja će se odigrati u subotu 11. rujna na gradskom stadionu Popovača s početkom u 17 sati, s tim da će od 15:30 zaigrati mališani.

Naime, nakon duljeg perioda nemogućnosti odigravanja utakmica uzrokovanih koronakrizom, "Humane zvijezde Hrvatske ’03" su ponovo u akciji, te će odmjeriti snage sa domaćinima VNK Branitelj Popovača/VNK Voloder.

Utakmica se igra za dogradnju dječjeg vrtića Petrinjčica u Petrinji, području teško stradalom u nedavnim potresima.

Pod vodstvom izbornika Ivice Grnje se čekuje nastup mnogih poznatih imena i svaka čast svima na odazivu:

Goran Vlaović, Niko Kranjčar, Marko Mlinarić, Slaven Knezović Grof, Amir Kazić Leo, Silvio Marić, Robert Špehar, Boris Živković, Zlatko Mateša, Fabijan Komljenović, Vjeko Škrinjar, Marko Babić, Goran i Predrag Jurić, Nenad Pralija, Vladimir Balić, Mario Stanić, Mark Viduka...

Svi koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu, za koju ulaznica košta 20 kuna, mogu se pridružiti hvalevrijednoj akciji uplatom na račun:

Dječji vrtić Petrinjčica

IBAN: HR28 2390 0011 500198069, model 68, poziv na broj 7765 – OIB

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije