SPURSI DRŽE ČETVRTO MJESTO

Kranjčar zabio golčinu za pobjedu nad Stokeom

Niko Kranjčar
Reuters
20.03.2010.
u 17:58

Vedran Ćorluka solidno je odradio susret, no više od igre pamtit će se sukob njega i Assou-Ekkotoa zbog čega su zamalo zaradili kartone.

Niko Kranjčar je sjajno pratio akciju Assua-Ekkota po lijevoj strani u 77. minuti, a ubačenu loptu je iz prve u zraku sjajno zahvatio i donio Tottenhamu vrijednu pobjedu na gostovanju u Stoke Cityju. Bila je to kruna njegove odlične igre koju je prezentirao jučer protiv jednog žilavog i hrabrog suparnika. Niko Kranjčar već dulje igra vrlo dobro, ovo mu je bio četvrti pogodak u prvenstvu Engleske.

Dobar Modrić

Luka Modrić je također igrao vrlo dobro na poziciji zadnjega veznog igrača, na onoj istoj na kojoj igra vrlo dobro u dresu reprezentacije. Zapamtili smo nekoliko njegovih odličnih udaraca, proigravanja, a u dijelovima utakmice je sjajno čuvao loptu.

Vedran Ćorluka igrao je pristojno, no upamtit ćemo ga po tomu što se u drugom poluvremenu zakvačio sa svojim suigračem, tamnoputim Assuom-Ekkotom. Bila je to doista ružna scena, a dva igrača Tottenhama pozvao je sudac dvoboja te ih upozorio da im prijeti sankcija kartonima. Trener Redknapp nije reagirao, a ubrzo je baš Ekkoto skrivio jedanaesterac.


Charlie i Assou - Ekotto
Uploaded by mihmek22. - More professional, college and classic sports videos.

Tottenham je ipak stigao do vrlo vrijedne pobjede u borbi za mjesto u Ligu prvaka.

A u nedjelju u 14.30 sati (RTL) igra se najveći engleski derbi, sraz Manchester Uniteda i Liverpoola. Prije točno godinu i sedam dana Liverpool je slavio na Old Traffordu 4:1.

Remi Aston Ville

Uoči dvoboja Alex Ferguson obrušio se na čelnike FA zbog toga jer nisu kaznili Gerrardovo udaranje Browna, igrača Portsmoutha, crvenim kartonom.

Rezultati 31. kola: Aston Villa - West Ham 2:2, Everton - Bolton 2:0, Portsmouth - Hall 3:2, Stoke - Tottenham 1:2, Sunderland - Birgmingham 3:1, Wigan - Burnley 1:0.

Poredak: Manchester U. 66 (30 utakmica), Chelsea 64 (29), Arsenal 64 (30), Tottenham 55 (30), Liverpool 51 (30), Manchester City 51 (28)...

Komentara 2

KA
kajinx
18:39 20.03.2010.

Luka igrač utakmice !

ST
stefanma
19:36 20.03.2010.

http://www3.khanratnik.com/?recruit=1H27711

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije