Harry, jesi li vidio ovo?

Kranjčaru ovacije za golčinu sa 30 metara

\'Tottenham Hotspur\'S Niko Kranjcar has a shot on goal from a free-kick Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
27.07.2011.
u 21:17

Niko je u pobjedi 5:3 protiv trećeligaša Donsa zabio gol, dvaput asistirao Pavljučenku, a sudjelovao je i pri Kaneovu golu.

Nakon dužeg vremena Niko Kranjčar dobio je ovacije Tottenhamovih navijača. U prijateljskoj utakmici Spursa protiv trećeligaša Donsa Niko je postigao predivan pogodak sa 30-ak metara, točno u lijeve rašlje vratara Donsa, nakon čega se cijeli stadion dignuo i zapljeskao hrvatskom veznjaku. Redknapp je priliku dao većinom igračima s klupe, a u 90 minuta Kranjčar je u pobjedi 5:3 Tottenhama, osim gola, i dva puta asistirao Pavljučenku te je sudjelovao i pri Kaneovu pogotku. Zato je proglašen najboljim igračem utakmice.

Vedran Ćorluka bio je na travnjaku do 82. minute, a Luka Modrić dobio je poštedu.

Možda će ta utakmica malo promijeniti Kranjčarov status kod Harryja Redknappa. No status bi mu najviše mogao promijeniti mogući odlazak Luke Modrića u Chelsea.

Iako je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson nedavno izjavio da ovoga ljeta više neće dovoditi igrače, engleski novinari pišu da Manchester još pokušava dovesti nasljednika Paula Scholesa, a da su dva najozbiljnija kandidata arsenalovac Samir Nasri te Luka Modrić.

– Istina je da pokušavamo dovesti veznjaka. Imamo dvije-tri opcije, no ne mogu vam reći o kojim je igračima riječ – potvrdio je direktor crvenih vragova David Gill.

Legenda Tottenhama Les Ferdinand o mogućem Modrićevu odlasku rekao je:

– Prodamo li Modrića, nećemo imati baš nikakve šanse da budemo među četiri najbolje engleske momčadi. Zato Luka mora ostati.

Hrvatski reprezentativci Nikica Jelavić i Ognjen Vukojević nisu se dobro proveli u jučerašnjim prvim utakmicama 3. pretkola Lige prvaka. Jelavićev Rangers kod kuće je izgubio od Malmöa 0:1 (Nikica igrao svih 90 minuta i pripremio dvije dobre šanse suigračima), a Ognjen Vukojević igrao je do 55. minute u debaklu Kijevljana kod kuće protiv Rubina (0:2). Vukojević je imao i veliku šansu za gol, no pogodio je gredu.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
23:26 27.07.2011.

Svaka čast Niki, drago mi je što još uvijek nalazi snage i motivacije....al 30 metara vam je tamo gdje je primio loptu, a ne tamo od kud je pucao !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije