IZNENADIO ODLUKOM

Kroos se ne vraća u Njemačku: 'To je zbog migracija. Bojim se pustiti kćer u izlazak'

Euro 2024 - Quarter Final - Spain v Germany
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
07.07.2024.
u 21:58

"Neki imigranti su dobri ljudi, ali ako ih ne možete razlikovati od onih koji nisu dobri za nas, bit će teško na kraju. Tada će stav Nijemaca postajati sve podjeljeniji", rekao je Toni Kroos

Toniju Kroosu je četvrtfinalni duel protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj bio posljednji nastup u igračkoj karijeri. Veliki Nijemac se s 34 godine odlučio umiroviti. Dugogodišnji prvotimac Bayerna, Reala i njemačke reprezentacije ostvario je respektabilnu karijeru.

Tijekom godina igranja osvojio je niz trofeja. Najveći koje je osvojio su četiri La Lige i pet Liga prvaka s Realom, tri Bundeslige i Ligu prvaka s Bayernom te ono možda i najbitnije, Svjetsko prvenstvo s Njemačkom 2014. godine u Brazilu.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda raskošna kuća Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

Euro 2024 - Quarter Final - Spain v Germany
1/19

Kroos je u razgovoru za ZDF podcast rekao opisao stanje u svojoj domovini, kao i gdje će ostati živjeti nakon završetka karijere. "Njemačka više nije zemlja kakva je bila prije 10 godina zbog masovnih migracija. Pitanje masovnih migracija postalo je previše nekontrolirano. Svugdje ima problema. Prevelika je gužva, previše je. Neki imigranti su dobri ljudi, ali ako ih ne možete razlikovati od onih koji nisu dobri za nas, bit će teško na kraju. Tada će stav Nijemaca postajati sve podjeljeniji", dodao je.

Rekao je da ostaje živjeti u Španjolskoj iz obiteljskih razloga, konkretno da bi se bojao pustiti kćer samu u izlazak kad bi ostao živjeti u Njemačkoj.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

Ključne riječi

Komentara 7

PA
pajokola1
07:42 08.07.2024.

Ono kad Švabo neće da živi u Njemačkoj , dobro kaže Kros ,pretjeralo se, slično je po cijeloj evropi i sad se to prelilo i na Hrvatsku, zbog profita pojedinaca uvozi se radna snaga iz trećih zemalja koja mjenja krvnuu sliku zemlje, ne smetaju me ti ljudi što dolaze trbuhom za kruhom, ali me zanima postoji li nekakva politika useljavanja , di je granica ?

Avatar Ričard
Ričard
22:25 07.07.2024.

O moj Dojčland

SR
Sremise
11:45 08.07.2024.

Osijek, Đakovo, tu ti je TOP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije