Predstavljanje

Krstanović: Sretan sam, nadam se da možemo ugroziti Dinamo

Ivan Krstanović (1)
15.07.2013.
u 17:00

- Ivan je igrač kakav nam baš treba i drago nam je što je s nama. S Rijekom je potpisao ugovor na tri godine

Ivan Krstanović četvrti je igrač Dinama koji je potpisao za Rijeku, a danas je i službeno predstavljen na Kantridi.

- Jako sam zadovoljan dolaskom u Rijeku. Svojim igrama i zalaganjem na terenu dat ću sve od sebe kako bih opravdao dato povjerenje čelnih ljudi na Kantridi kao i svoj maksimum pri ostvarivanju što uspješnijih rezultata u prvenstvu, Kupu te u europskim natjecanjima. Rijeka je jedan veliki klub, jedna zdrava sredina i još jednom ponavljam iznimno sam sretan što sam dio Rijeke. Nadam se da možemo ugroziti Dinamo - rekao je Krstanović, a sportski direktor Rijeke Srećko Juričić je dodao:

- Iako smo prijelazni rok završili ukazala nam se prilika za dovođenjem igrača koji ima profil kao što je Ivan Krstanović. Ivan je igrač kakav nam baš treba i drago nam je što je s nama. S Rijekom je potpisao ugovor na tri godine. Vjerujemo da će svojim igrama pomoći ekipi u Kupu i Europi. Jedan je od najboljih napadača u Hrvatskoj.

 >>Četvrti dinamovac na Kantridi: Krstanović potpisao za Rijeku

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije