DINAMO Bandić je Dinamu namijenio 23 milijuna kuna za 2009. godinu i Mamić uvijek uvažava njegovo mišljenje

Kruno Jurčić bio je Bandićev favorit za trenera

08.03.2009.
u 10:21

Kada su se Mamić i Lončarević definitivo razišli, u četvrtak nešto prije 16 sati, hodnikom je dolazio Kruno Jurčić. Presreo ga je Mamićev plotun:

– Kruno, ti si prvi trener!

– Ali, šefe, nismo se jučer tako dogovorili – uzvratio je Jurčić.

– Hoćeš ili nećeš? Izjasni se! – prisilio ga je Mamić na “kapitulaciju” i zauvijek pokopao Iliju.

No, priča se kako Ilijine šanse od početka nisu bile velike jer ga je stopirao Dinamov počasni predsjednik, jedini kojega Mamić ne može odbiti. Ljudi bliski Milanu Bandiću već su prije sjednice Dinamova IO znali kako je izabran njihov čovjek, Kruno.

Novi Dinamov trener već je dulje vrijeme Bandićev favorit. Milanovi rodni Donji Mamići udaljeni su od Jurčićevih Gruda samo nekoliko kilometara i nije prvi put da Kruno ima gradonačelnikov “poguranac”. Jednom ga je preporučio i Mediću...

Ako već Dinamu daje 23 milijuna kuna godišnje, Bandić se valjda ima pravo umiješati kad se odlučuje o najvitalnijim klupskim interesima. Gradonačelniku nije svejedno kakav će Dinamo gledati, jer on je njegov počasni predsjednik i najizdašniji sponzor. Sve loše što se događa u Maksimiru odmah se nabija Bandiću na nos, pa mu je nedavno jedan vijećnik HSP-a postavio pitanje: Dokad ćete financirati “onoga psovača”?

Bandić, naravno, nije ni trepnuo. Neka “on” i dalje psuje, samo neka Dinamo bude prvak. Jer, samo Dinamo u Europi može pravdati Bandićeve injekcije.

A to što je Jurčić dobio prednost pred Ilijom vjerojatno bi potpisao svaki Dinamov navijač.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije