Azijska Liga prvaka

Krunoslav Lovrek zabio hat-trick u pobjedi Jeonbuka

krunoslav lovrek
Marko Prpić/Pixsell
10.05.2011.
u 12:01

Krunoslav Lovrek, nekadašnji igrač Zagreba i Hajduka, zabio je tri gola u pobjedi Jeonbuka protiv Areme (6:0), u 6. kolu azijske Lige prvaka. Tom je pobjedom korejski klub osigurao prvo mjesto u skupini G

Hrvatski je nogometaš odličnu igru okrunio hat-trickom. Njegov je klub prvi krug natjecanja završio s pet pobjeda i jednim porazom. Za drugo mjesto u toj skupini  Cerezo Osaka je pobijedila Shandong Luneng (4:0), koji je donedavno vodio Branko Ivanković. Sada je taj kineski klub privremeno preuzeo njegov pomoćnik Rajko Magić.

Komentara 7

AC
acmilano
13:04 10.05.2011.

Uf,dobar je taj Lovrek igrac... Zamislite zabil je tri gola u Japanu...jaka je to liga !!!

AC
acmilano
13:08 10.05.2011.

Dobro,u kojoj to vukoj***** igra nas dicni Hrvat Kruno... jel to Japan ili Kina...??? Da nije Jeonbuk slucajno iz Italije,Spanjolske,Engleske ili Njemacke ?

OB
-obrisani-
13:04 10.05.2011.

Krunoslav Lovrek zabio hat-trick u pobjedi a odgovorni iz njegovog kluba Jeonbuka izjavili da skoro posle svakog treninga ili utakmice iz njihove slačionice nestanu 3 novčanika ili 3 lopte..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije