Najava Intera

Krznar: Ćorić je igrač Dinama, a mi tražimo zadnjeg veznog

Damir Krznar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
18.12.2015.
u 13:30

- Pokazali su u tri utakmice protiv Rijeke koliko su opasni, trener je moj dugogodišnji prijatelj, jako ga respektiram i sigurno će nam otežati posao

Dinamo se nakon nekog vremena vratio na vrh ljestvice i sada ga očekuje posljednja utakmica u 2016. godini. Modri u subotu dočekuju Inter na Maksimiru, a pobjedom bi potvrdili jesenski naslov prvaka. Na konferenciji za novinare pojavio se pomoćni trener Damir Krznar i najavio taj susret.

- Sutra je ispred nas zadnja utakmica polusezone, a najbitnije je što su gotovo svi igrači na raspolaganju osim dva upitnika na stoperskom paru. Taravel osjeća posljedice problema s Ahilovom tetivom, dok je Sigali dobio udarac u metatarzalnu kost i vidjet ćemo hoćemo li, unatoč njegovoj velikoj važnosti za momčad, riskirati – rekao je za početak Krznar pa se osvrnuo na Inter:

- Pokazali su u tri utakmice protiv Rijeke koliko su opasni, trener je moj dugogodišnji prijatelj, jako ga respektiram i sigurno će nam otežati posao. Sigurno da im je veliki hendikep ne igranje Nestorovskog, ali i bez njega sigurno nisu za podcjenjivanje.

Kada su se ove dvije momčadi susrele u 3. kolu, Dinamo je pobijedio 5:1, a Armin Hodžić zabio je škarice o kojima se danima pričalo.

- Sigurno je to jedan od najljepših golova u zadnjih 10 godina jer je stvarno savršen. Morate znati da je Armin iz podneblja gdje je prva filozofija "igrati za raju" i on uvijek tako razmišlja. Tako mu je vjerojatno i palo na pamet odlučiti se za takve škarice...

Kakva je bila polusezona?

- Uvijek se može bolje, ali ovo je zaista bila fenomenalna godina za nas. Od početka godine smo krenuli i završili sezonu s dvostrukom krunom bez poraza i krenuli u novu sezonu s ciljem izboriti Europsku ligu da bi zasluženo ušli u Ligu prvaka gdje smo odigrali jednu od boljih europskih sezona. U domaćem prvenstvu smo, uz respekt prema Interu i dozu opreznosti koju moramo imati u toj utakmici, osvojili jesensku titulu i prošli smo dalje u Kupu. Velim, više nego uspješna cijela godina.

Krznar je rekao da ne zna ništa o ponudi za Ćorića, a na pitanje hoće li ga klub pokušati zadržati rekao je:

- Ne trebamo mi ništa pokušavati jer on ima ugovor s Dinamom i naš je igrač.

Na temu eventualnih ponuda za ostale igrače je rekao: 

- Neslužbenih ponuda ima puno, ali konkretno ništa, no prijelazni rok još nije niti počeo. Sigurno će telefoni biti užareni i to je lijepo i svakako godi, ali politika kluba je zadržati momčadi. Sezona je tek na pola, želimo osvojiti duplu krunu i želimo se još i pojačati.

Hoće li Dinamo dovoditi pojačanja?

- Procjena je da nam je pozicija zadnjeg veznog otvorena i vidjet ćemo hoćemo li nekoga uzimati izvana ili naći u našim redovima. Caktaš? On nije ta pozicija i na njegovoj poziciji imamo dosta igrača – kaže pomoćni trener Dinama pa na navodni interes modrih za Filipa Bradarića iskreno kaže:

- Mogu samo reći da smo o tome kako Bradarića želimo kupiti saznali iz novina.

>>Odlazi tek kad gazda odobri: Ante Ćorić nikud bez Zdravka Mamića

>>Sigali: Dinamo je veći klub i od Rivera i od Boca Juniorsa

Komentara 4

MA
..Marsijanac
16:41 18.12.2015.

Mocinic nije igrac za Dinamo , a pogotovo ne na mjestu zadnjeg veznog.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:27 18.12.2015.

Močinić je jedini koji može zamijeniti Ademija, na tome treba raditi. Antolić u duetu sa Machadom mogu zadovoljiti, čak su po meni najzaslužniji što nismo u Europi doživljeli potop ali potreban nam je pravi "agresivac". Važno da ne dođe do neke veće rasprodaje. Dinamo je bez konkurencije na svijetu i šire.

Avatar Bekrija
Bekrija
17:32 19.12.2015.

Hahahaha...mamićevci o pojačanjima. Hoće bit božićnice sad kad vam je sponzor izašao iz ćuze?! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije