Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA IZ SAVEZA

Kustić čestitao Zajecu: 'Vaša je pobjeda izraz volje članova. Vrata HNS-a su uvijek otvorena'

Zagreb: Uzvanici u svečanoj loži maksimirskog stadiona
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
11.03.2024.
u 20:20

"Raduju me vaše prve izjave o važnosti dobrih odnosa između svih klubova u SuperSport HNL-u te vam želim uspjeh takve vizije kluba", napisao je u čestitci Zajecu Marijan Kustić

Dinamo je u nedjeljnim izborima dobio novog predsjednika. Legenda kluba, Velimir Zajec je s 31 glasom nadjačao svog protivnika Mirka Barišića te tako oduševio navijače koji su se u velikom broju skupili pred stadionom Maksimir kako bi pozdravili novu eru hrvatskog prvaka. 

Zajec je bio kapetan legendarne generacije kluba koja je 1982. osvojila naslov prvaka, a u više je navrata radio kao trener te obnašao funkcije tehničkog direktora, sportskog direktora i glavnog direktora kluba. Povodom njegove pobjede na izborima čestitke mu je uputio predsjednik Hrvatskog nogometnog sveza, Marijan Kustić. Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti.

VIDEO Velimir Zajec o prvim planovima: 'Sportski direktor je iznimno važan u klubu'

"Poštovani g. Zajec, ispred Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske nogometne obitelji čestitam vam na izboru za predsjednika GNK Dinamo kao i svim suradnicima. Vaša pobjeda je izraz volje članova kluba koji su prvi puta imali priliku na ovaj način, prema novom Statutu, sudjelovati u izborima za predsjednika kluba.

Dinamo je danas europski prepoznatljiv i konkurentan klub, a svojim je rezultatima i razvojem mladih igrača dao veliki doprinos uspjesima hrvatskog nogometa. Uvjeren sam da ćete u svom djelovanju staviti veliki naglasak na daljnji razvoj tog sportskog sektora kako bi Dinamo i dalje ostao rasadnik igrača za sve hrvatske selekcije.

VEZANI ČLANCI:

Raduju me vaše prve izjave o važnosti dobrih odnosa između svih klubova u SuperSport HNL-u te vam želim uspjeh takve vizije kluba. Vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su vam otvorena za razgovor i suradnju na zajedničkom razvoju hrvatskog nogometa. Želim vam puno uspjeha s Dinamom na europskoj sceni, a na domaćoj - u nikad zanimljivijem i napetijem prvenstvu - neka pobijedi najbolji."

GALERIJA Povijesni dan za Dinamo: Tisuće navijača pozdravile Zajeca kao novog predsjednika

Zagreb: Uzvanici u svečanoj loži maksimirskog stadiona
1/26

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:36 12.03.2024.

"Budući da sam po struci konobar ja ću vam donijeti kavu i sok."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije