sigurnost navijača nam je interes

Kustić nakon sastanka s Dinamom i Hajdukom: Uključit ćemo navjiače da izraze mišljenje

Zagreb: HNS potpisao ugovor o TV i marketinškim pravima, najunosniji u povijesti
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
27.05.2022.
u 19:04

"Svi smo se usuglasili oko toga. Propise svi moramo poštivati, za sve su isti, protokol se zna. Neke stvari ćemo doraditi u skorašnje vrijeme i definitivno me veseli da smo bili jednoglasni i dogovorili se oko tih stvari", kazao je

Hrvatski nogometni savez održao je sastanak s predstavnicima klubova, a predsjednik saveza Marijan Kustić je nakon sastanka klubova i policije kazao da će ići u smjeru da se neredi više ne dogode

 

"Svi zajedno smo se usuglasili oko nekih stvari jednoglasno što moramo u budućnosti raditi. Ono što je jako bitno da smo se dogovorili da svi moramo poštivati propise koji postoje glede protokola, da će Savez i Ravnateljstvo policije potpisati sporazum gdje će se prije utakmica visokog rizika održavati operativni sastanci prije da bi se protokol poštivao i definitivno klubovi imaju obavezu komunikacije s navijačima. Također, navijačima uputiti dopis ili u sastanak uključiti navijače da izraze mišljenje glede nekih stvari što misle da bi se trebalo popraviti. Svi zajedno moramo napraviti sve da bi se sigurnost navijača, to nam je interes, da se dovede na najvišu razinu", kazao je Kustić za RTL i dodao:

"Svi smo se usuglasili oko toga. Propise svi moramo poštivati, za sve su isti, protokol se zna. Neke stvari ćemo doraditi u skorašnje vrijeme i definitivno me veseli da smo bili jednoglasni i dogovorili se oko tih stvari", kazao je.

>> Navijači na terenu:

 

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
21:11 27.05.2022.

Čudno nekako da Hajduk ne traži smjenu predsjednika HNS-a,a toliko kmeče. Kustić nije predsjednik Saveza već predsjednik Hajduka,a o nogometu nema ni trunke pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije