U MADRIDU

Kustić pogledao El Clasico i posjetio hrvatske nogometaše

Foto: HNS CFF
1/3
21.03.2022.
u 09:52

Uoči utakmice u kojoj su Modrić i društvo neočekivano kiksali, Kustić se susreo i s predsjednikom Reala, Florentinom Pérezom, kojem je čestitao na uspjesima madridskog kluba pod njegovim vodstvom

"Bez obzira na stanje na ljestvici, El Clasico uvijek ima posebnu draž i energiju, a ponosan sam što već godinama ova utakmica ima i važan hrvatski 'štih' zahvaljujući našem Luki, i donedavno Kovačiću i Rakitiću. Drago mi je što je Šime poboljšanjem svoje klupske pozicije ujedno vratio i reprezentativni status, a Mateu sam čestitao na svjetskom klupskom naslovu te općenito sjajnoj formi koju pokazuje u Chelseaju gdje se nametnuo kao jedan od najboljih svjetskih veznjaka", rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić za službenu stranicu.

Uoči utakmice u kojoj su Modrić i društvo neočekivano kiksali, Kustić se susreo i s predsjednikom Reala, Florentinom Pérezom. Dolazak u Madrid iskoristio je i kako bi se sastao s trojicom hrvatskih reprezentativaca - Šimom Vrsaljkom (Atletico) i Lukom Modrićem (Real) koji žive i igraju u glavnom gradu Španjolske te s Mateom Kovačićem (Chelsea) koji je u Madrid stigao pogledati derbi kao uspješni bivši igrač Reala.

"O našem kapetanu Modriću je, pak, već sve rečeno. Luka je 2018. godine poveo Hrvatsku do najvećeg uspjeha u povijesti i pritom osvojio sve pojedinačne svjetske nagrade, ali mislim da je ovo što danas radi podjednako impresivno. Ne mogu se sjetiti velikog veznog igrača koji je u Lukinim godinama bio još tako briljantan, važan i dominantan na najvišoj razini. To govori sve o njegovom karakteru, fokusu, pripremi, a ponajviše o njegovoj gladi za novim uspjesima. Zato smo blagoslovljeni što imamo takvog kapetana koji je savršen uzor našim mladim igračima na terenu i izvan njega. Njegova karijera u Realu je apsolutno perfektna i radujem se vidjeti s kakvom će ga ljubavlju večeras podržati prepuni Bernabeu. Zahvaljujem predsjedniku Pérezu na domaćinstvu i lijepim riječima koje je imao za hrvatski nogomet, a ne moram ni isticati s koliko poštovanja govori o našem Luki i njegovoj ulozi u Realu. Možemo samo biti ponosni i zahvalni što imamo takvu nogometnu veličinu u svojim redovima", istaknuo je predsjednik Saveza.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije