albanija

Kuže šest utakmica ne zna za poraz: Trebali smo dobiti Rumunje

\'Albania\' s coach Josip Kuze (C) celebrates with team players at the end of their Euro 2012 qualifying football match against Romania in Piatra-Neamt city, some 350km north of Bucharest, on Septembe
AFP
05.09.2010.
u 10:43

- Imamo odlično ozračje u momčadi i ne opterećujemo se time što ćemo napraviti u ovoj kvalifikacijskoj skupini – ističe hrvatski trener na klupi Albanije.

Već šestu utakmicu zaredom Josip Kuže na klupi Albanije ne zna za poraz. Remi na gostovanju kod Rumunjske (1:1) na početku kvalifikacija itekako je razveselio Jožu.

– Moram priznati da su nas stisnuli u prvih pola sata jer je riječ o iznimno ozbiljnoj reprezentaciji. No, u drugom poluvremenu odigrali smo jako dobro i iako smo primili pogodak uspjeli smo se vratiti. I ne samo to, u nadoknadi smo imali mrtvu šansu iz koje smo trebali doći do pobjede. Oni su bili motivirani jer su već na početku kvalifikacija htjeli isprati gorčinu zbog toga što se nisu plasirali na SP – počeo je Kuže.

Odličan rezultat s Rumunjskom dočekan je s oduševljenjem.

– Imamo odlično ozračje u momčadi i ne razmišljamo o tome što možemo napraviti u ovoj kvalifikacijskoj skupini. Živimo lijepu priču. Sada igramo protiv Luksemburga.

BiH ih je lako preskočila s tri pogotka.

– Ma BiH ima odličnu momčad. Nekoliko izvaneserijskih igrača. Zbilja su fantastični.

Njemačka pobjeda nad Belgijom (1:0) ostala je u sjeni izjave Samija Khedire koji je zatražio da se s popisa reprezentativaca makne Michael Ballack.

– Ballackovo je vrijeme prošlo, ja sam budućnost Njemačke – kazao je Khedira.

Nakon 0:1 poraza od Bjelorusije u Parizu, izbornik Francuske Laurent Blanc mora se boriti protiv gubitničkog duha.

– Najteže će biti riješiti se ovog turobnog ozračja – istaknuo je Blanc.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:05 05.09.2010.

Bivsi Hrvatsdki trener.... ****......es novinare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije