Harry Redknapp

Kužim Luku, lovu mu je zavrtila glavom

Luka Modrić
PA/Pixsell
02.10.2011.
u 11:33

Hrvatski trio iz Crottenhama vraća se kući, u inozemstvu gdje zarađuju mirovine uspješno su apsolvirali gradski derbi, svladali Arsenal (2:1) te od ponedjeljka u Čatežu bistre taktiku za odlučujući sraz ovog petka s Grcima

Zadatak koji, očekuje to cijela nacija, trebaju odraditi besprijekorno. Modrić je dirigirao igrom na White Hart Laneu, za pogotke se pobrinuli Rafael Van der Vaart i Kyle Walker. Vedran Ćorluka ušao je u 90. minuti kao “taktička zamjena”, a Niko Kranjčar nije bio u kadru, oporavlja se od ozlijede.

– Topnici su igrali sa usamljenim napadačem, a ja sam na travnjak poslao dvojicu. Luka je riješio probleme u vezi, a Walker se ubacivao naprijed, pomagao Baleu i Van der Vaartu – komentirao je Redknapp.

Ugledajte se na Hrvate

Luka Modrić ostao je ove jeseni u Londonu, baš onako kako je želio. No, u “pogrešnom” dresu. Želio je onaj plavi Chelseajev, a ostao je u bijelom Tottenhamovu... Koliko god Roman Abramovič ponudio, u Tottenhamu su odmahnuli rukom. Na kraju ni 46,2 milijuna eura nisu zagolicala Harryja Redknappa kako bi pustio najboljeg igrača.

– Vjerujte mi, sve je dobro ispalo jer, da je Luka otišao, na izlaznim vratima stvorio bi se red, nastao bi pravi egzodus iz kluba – pravda svoju odluku Redknap zbog koje Luki nije bilo nimalo svejedno. No, kao i obično, kad je riječ o plavokosom veznjaku, menadžeru Crottenhama iz usta “ispadaju bomboni”.

– On je krema, svjetski vrh. Nikada se na njega nisam požalio, a ako ćemo iskreno, ista je stvar i s ostalim dečkima iz Hrvatske, Ćorlukom i Kranjčarom. Eh, da su mi svi takvi k’o Hrvati. Oni nisu od onih koji će se vucarati uokolo i bacati stvari oko sebe ako ne uđu u momčad ili ako nisu u prvom planu. Treniraju, hladne su glave i rade naporno sve dok ne dobiju priliku. Volio bih kad bi se i ostali igrači ugledali u njih – redao je Redknapp.

I Redknapp voli novac


Nogomet se igra radi publike, no i radi novca... Zna to i Henry James zvani Harry.

– Nitko mi ne može reći da se igraču ne bi zavrtjelo u glavi od igranja u Ligi prvaka za Chelsea za koje bi primao tjednu plaću od 150 tisuća eura (160 tisuća kuna dnevno!, nap. p.). Luki nisam ništa zamjerio, pa i on je ljudsko biće. Znam za igrače koji nikad ne bi više igrali za stari klub, išli bi kod predsjednika, razvalili vrata i tražili odlazak. Ali ne i Luka. Ako je razočaran što je ostao u Tottenhamu, to nisam mogao primijetiti – dodaje Redknapp, koji i sam voli novac. Lani su ga uhvatili s “prstima u pekmezu”, optužen je za utaju poreza. Vjerojatno je “zaboravio” platiti...

Dodajmo kako je Chelsea projurio kod Boltona (5:1), Frank Lampard je postigao tri gola, dva je pridodao Daniel Sturridge, a Ivan Klasnić je zbog udaranja glavom braniča Norwicha odrađivao suspenziju.

Komentara 4

DO
dodotatino
13:20 02.10.2011.

naslov i izjava opet nemaju veze Hary kaže: \"nitno ne kaže da ne bi\" a ne kaže da je Luki zavrtjela.

Avatar Idler 3
Idler 3
11:42 02.10.2011.

Harry, sve pet al samo malo promijeni redosljed - svatko bi igral Ligu prvaka za bolji i veći klub....pa makar i za istu lovu !!!

MA
mastif
16:54 02.10.2011.

idler, pitaj splićane da li je tako... oni su ljuti na šimunića što nije došao u hajduk pa bi sad kao svi igrači očekivao plaću iz srpnja...oni kažu da je izdajica jer je otišao u klub koji igra LP i uz to daje veću plaću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije