OZLJEDA KUKA

Lara Gut propušta Olimpijske igre?

Lara Gut
Reuters
13.10.2009.
u 20:40

Mlada švicarska skijaška zvijezda Lara Gut mogla bi propustiti Olimpijske igre u Vancouveru sljedeće godine zbog ozljede kuka zadobivene u nedavnom padu na treningu.

Gut je pala prije dva tjedna na veleslalomskom treningu u Saas-Feeu, a ozljeda desnog kuka zahtijevala je operaciju nakon koje će oporavak potrajati više tjedana.

Iz švicarske su reprezentacije u utorak objavili kako će se njihova 18-godišnja skijašica na staze vratiti u najboljem slučaju u siječnju.

- O Olimpijskim igrama zasad ne razmišljamo, na prvom je mjestu Larino zdravlje - izjavio je otac i trener mlade Švicarke Pauli Gut.

Njegova je kći lani osvojila srebrna odličja u spustu i superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Val d'Isereu, a sljedeći će mjeseci pokazati hoće li biti u prilici iskazati se i na Olimpijskim igrama u Vancouveru koje počinju 12. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije