Sprema se transfer

Lazio želi Sušića, Hajduk traži četiri milijuna eura

Tino Sven Sušić
Marijan Susenj/PIXSELL
01.08.2015.
u 13:43

Talijani navode da su u lovu na njega i Fiorentina, Hertha Berlin i Tottenham, ali i da Hajduk za njega traži četiri milijuna eura.

Lazio se već danima nateže oko dovođenja Milinković Savića, ali sada je, pišu talijanski mediji, ponovno bacio udicu prema Splitu, prenosi Goal.com.

Naime, Calciomercato navodi da rimski klub želi Tina Svena Sušića, 23-godišnjeg igrača Hajduka i reprezentativca BiH koji, međutim, ima i belgijsko državljanstvo. I ugovor s Hajdukom do 2018.

Talijani navode da su u lovu na njega i Fiorentina, Hertha Berlin i Tottenham, ali i da Hajduk za njega traži četiri milijuna eura. Dobiju li bijeli toliko za igrača koji treneru Buriću nije u najozbiljnijim planovima, bit će to posao vrijedan divljenja!

>>The Sun tvrdi: Tottenham želi Sušića iz Hajduka

Komentara 11

SO
sonce
13:47 01.08.2015.

Četri milijuna kuna a ne eura.

MA
mak128
14:24 01.08.2015.

je je,znamo. traze ga i inter i tottenham i arsenal,svi bi ga htjeli al nemaju ni kune. a mene real trazi al im fali jos par eura

UZ
uzor10
13:57 01.08.2015.

Može tražiti i 444

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije