Svaka čast!

Legenda Hajduka spasila Boysa od linča ispred Poljuda!

BBB na Poljudu
Foto: Tino Jurić/Pxsell
23.03.2014.
u 15:05

– Nastradao mi je lakat, nasreću naši su me navijači prepoznali, a ubrzo je stigao i policijac – kaže Hlevnjak

Legendarni Hajdukov igrač Ivica Hlevnjak Bukle (69) nakon derbija s Dinamom našao se u središtu pozornosti kao humanist. Jedan od Dinamovih navijača s južne tribine nekako se našao u blizini kafića prepunog navijača bijelih. Riječ-dvije i brzo se Dinamov navijač, Hlevnjak kaže da mu nije više od 15 godina, našao okružen Hajdukovim navijačima.

– Stanite, ubit ćete ga – počeo je vikati Hlevnjak.

Vrlo brzo tijelom je zaštitio momčića, prekrio ga, a u naguravanju je i sam završio na podu.

– Nastradao mi je lakat, nasreću naši su me navijači prepoznali, a ubrzo je stigao i policajac – priča Hlevnjak. Potez za svaku je pohvalu. Bravo, Bukle, svaka čast!

>>Zdravko Mamić sjedio na Sanaderovom mjestu i fizički se sukobio s Ivom Begom

Ključne riječi

Komentara 44

RA
rafael13
15:18 23.03.2014.

Lijepo je čuti da ima i normalnih. Nažalost pored ove manje skupine infantilnih ne mogu doći do izražaja. U svakom slučaju svaka čast za Ivicu!

PA
pagora23
15:49 23.03.2014.

Sramim se ovakvih navijača Hajduka ić tući jednog klinca vrlo hrabro ,bravo Bukle.

DU
Deleted user
16:22 23.03.2014.

I vi ovo zovete pricom????? Spasavanje djeteta od 15 godina od linca pobjesnjelih Hajdukovih navijaca. Od linca? Pa dobro, dokle smo dogurali neprestanim medijskim raspirivanjem mrznje medju kretenskim huliganskim navijacima da bi nastradala djeca, a novine imale ekskluzivan clanak....o lincu????? Gdje je sada djecja pravobraniteljica, raznorazne udruge koje placaju porezni obveznici, da dignu svoj glas protiv tih istih medija koji dovode do ovakvih mogucih horora. Sto treba, mrtva glava djeteta- navijaca da se neke strukture opamete. Ili cemo medijskim potkurivanjem dobiti jos onih koji drugima psuju, vrijedjaju obitelj, djecu im nazivaju kopiladi instrumentalizirani od razno-raznih hohstaplerskih politicara i novinara. Dokle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije