I DALJE NEIZVJESNO

Legenda Spursa: Modrić odlazi

\'Manchester City\'s James Milner (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (right) battle for the ball. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
18.06.2011.
u 10:12

Legenda Tottenhama Lineker upozorio je svoj bivši klub da će se suočiti s godinama lutanja ako prodaju Luku Modrića.

Gary Lineker vjeruje kako se Spursi nalaze na prekretnici i da se mogu oprostiti od europskih natjejcanja sljedeće godine ako budu bez hrvatskog veznjaka.

Ponudu Chelsea od 22 milijuna funti trener Redknapp ocijenio je smiješnom, i dalje inzistira na tome da Modrić ostaje pod svaku cijenu, no i on i predsjednik Levy nalaze se na testu.

- Ovo je trenutak odluke kojim će Spursi definirati svoju budućnost. Kada jednom postanete klub koji gubi svoje najbolje igrače, postaje užasno teško vratiti se u natjecanje za Ligu prvaka i to na dugo vremena - kaže Lineker za engleski Mirror i priznaje:

- Moja intuicija mi govori - da, otići će. No, sve ovisi o Modriću jer igrači danas imaju dovoljno moći da ako žele otići to i naprave - zaključio je Lineker ne govoreći na koju destinaciju bi mogao otići naš reprezentativac.

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:54 18.06.2011.

Kada jednom postanete klub koji nemre kupiti najbolje igrače poput Franka Lamparda i Johna Terrya, a imaš balkanske igrače kojima su John i Frank ugurali 9 golova za dvije WC kvalifikacijske utakmice postaje užasno teško vratiti se u natjecanje za Ligu prvaka i to na dugo vremena - kaže Lineker

JA
JackRussell
11:21 18.06.2011.

Kada jednom postanete nevažna zemljica velika kao dvije autobusne stanice, onda će uvijek ostati samo prepreka kojim bi EU lakše došao do Hrvatske. Zato će stranac reći: \"Slovenac, yes, from Slovakia\"....

DR
dragogera
11:21 18.06.2011.

kada ti za reprezentaciju igraju novakovici,karinici,pusinici.....i uspjes jedanput proci kvalifikacije za world cup,onda je to velik uspjeh i pamtis ga 300 godina,jer znas da se isto toliko dugo nece ponoviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije