Sad smo vidjeli sve

Legendarni boksač zaplesao u tangama. Obrisali mu video pa napao pratitelje: 'Mrze me vidjeti sretnog'

Oscar de la Hoya
Screenshot/Instagram
20.08.2024.
u 15:57

U videozapisu koji je ubrzo uklonjen s te Instagrama, de la Hoya i njegova djevojka Holly prikazani su kako plešu u seksi i provokativnim kostimima

Nekadašnji boksački svjetski prvak, Oscar de la Hoya (51), ponovno je u središtu pozornosti, ali ovaj put zbog ponašanja izvan ringa. De la Hoya, koji je stekao svjetsku slavu kao jedan od najvećih boksača svog vremena, nedavno je izazvao kontroverzu na društvenim mrežama svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Naime, u videozapisu koji je ubrzo uklonjen s te platforme, de la Hoya i njegova djevojka Holly prikazani su kako plešu u seksi i provokativnim kostimima, pri čemu je de la Hoya bio gotovo potpuno gol, osim što je nosio mini-tange koje su prekrivale njegov intimni dio. 

Instagram je ubrzo reagirao na video, uklonivši ga zbog kršenja smjernica zajednice. De la Hoya nije propustio priliku da komentira ovu situaciju na svom profilu, ističući da je video bio "samo za zabavu" te da su reakcije hejtera rezultirale njegovim uklanjanjem. "Mrze vidjeti me sretnog", napisao je on.

Ipak, njegova djevojka Holly ima drugačije mišljenje. Holly je zahvalila svima koji su podržali njihov video i istaknula da je video postao jedan od najgledanijih sadržaja ove godine. "Mislim da neki ljudi stvarno mrze vidjeti nas kako se zabavljamo", dodala je. U svojoj boksačkoj karijeri de la Hoya je stekao status legende. Osvojio je naslov prvaka u šest različitih težinskih kategorija i osvojio olimpijsko zlato 1992. godine u Barceloni, što ga je učinilo jednim od najvećih boksača svih vremena.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Oscar de la Hoya
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije