oduševljen hrvatskom

Legendarni Nijemac 'skinuo kapu' vatrenima: Hrvatska ima magičnu kemiju i nevjerojatnu kvalitetu'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/45
18.12.2022.
u 12:13

Dugogodišnji nogometaš i njemački reprezentativac Jurgen Klinsmann biranim riječima je govorio o našoj reprezentaciji

Vatreni su sinoć na Al Baytu odigrali možda i najkompletniju utakmicu tijekom cijelog svjetskog prvenstva u Kataru te nadjačali Maroko, hit momčad na Bliskom istoku. Joško Gvardiol i Mislav Oršić dali su fantastične pogotke za pobjedu kockastih i veliko slavlje na ulicama diljem Lijepe naše. Stručni komentatori na BBC-u Micah Richards i Jurgen Klinsmann također su oduševljeni kvalitetom naše momčadi što su i otvoreno rekli. 

>> Specijalna SP emisija: Lom u studiju, Ćiro se javio u suzama: Ma čudo, baš me briga za stručnjake, mi smo velesila!

- Nevjerojatna je kvaliteta igrača koju oni razvijaju, otpornost koju imaju. Njihova je glad neutaživa. Hrvatska kao da ima neku magičnu kemiju, a Gvardiol je jedan od najvećih pobjednika ovog Svjetskog prvenstva. Odigrao je briljantnu utakmicu, puno ćemo toga još od njega vidjeti - rekao je Klinsmann, njemačka nogometna legenda. 

 

 

Vratili su se na duel Lea Messija i Joška Gvardiola, argentinski čarobnjak je prevario 20-godišnjeg stopera nakon čega je pao pogodak. 

- On to mora shvatiti kao lekciju i ići dalje - rekao je Klinsmann, a Richards dodao: 'Messi to može napraviti svakome'

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije