Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNA ISPOVIJEST

Legendarni sportaš tukao suprugu i poslao je na hitnu: 'Traumatično iskustvo, stalno je varao mamu'

Beograd: Utakmica 4. kola Mozzart Bet Super liga Srbije između FK Crvena zveda i FK Spartak
Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL
01.07.2024.
u 09:42

Iako su se od njega očekivale velike stvari, ipak nije napravio karijeru kakva se zaista očekivala, a možemo vidjeti i da je ozbiljno zastranio što se tiče obiteljskih odnosa.

Kći poslavljenog ruskog nogometaša Aleksandra Keržakova otkrila je za ruske medije šokantne obiteljske detalje iz prošlosti. Rus, koji je prošle sezone sjedio na klupi subotičkog Spartaka, pretukao je bivšu suprugu, ispričala je Daria, njihova kći. Rekla je da su Aleksandar i njegova supruga imali puno problema dok su bili u braku.

GALERIJA Englezi žestoko napali svoju reprezentaciju

Beograd: Utakmica 4. kola Mozzart Bet Super liga Srbije između FK Crvena zveda i FK Spartak
1/62

- Mislim da bi sve bilo u redu da nije bilo tatine nogometne karijere. Kad je bio na vrhuncu, stalno je varao moju majku. Naravno, kakva je žena, nije to trpjela - rekla je Daria, koja je potom otkrila što je bila prijelomna točka u braku njezinih roditelja:

- Ne sjećam se previše iz svog djetinjstva prije njihova razvoda. Mislim da je to zato što mi je sve bilo traumatično. Iako sa strane nije djelovalo, bilo je. Stalno su se svađali, ali jasno se sjećam samo zadnje situacije. Mama je morala biti primljena na intenzivnu njegu jer ju je tata istukao. Onda mi je, kad je došla kući, rekla da će se razvesti. To je jedina stvar iz mog djetinjstva koje se vrlo jasno sjećam - ispričala je Daria. 

VEZANI ČLANCI:

Keržakov je u svojoj karijeri nastupao za Zenit, Sevillu, moskovski Dinamo i Zurich, a jedno vrijeme bio je i ruski reprezentativac. Iako su se od njega očekivale velike stvari, ipak nije napravio karijeru kakva se zaista očekivala, a možemo vidjeti i da je ozbiljno zastranio što se tiče obiteljskih odnosa. 

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
11:54 01.07.2024.

Ako nisu senzacionalne vijesti o Srbima onda su Rusima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije