DAILY MAIL

Leipzig je odredio odštetu za Gvardiola. Otpali su United i tri kluba, ali drugi velikan je u igri

Bundesliga - RB Leipzig v Bayern Munich
Annegret Hilse/REUTERS
14.03.2023.
u 16:33

Crveni vragovi planiraju prodati preplaćenog Maguirea i švedskog braniča Lindelofa, ali ipak su odustali od lova na našeg dragulja

Britanski Daily Mail objavio je vijest kako je njemački bundesligaš RB Leipzig postavio odštetni zahtjev za sve potencijalne kupce našeg stopera Joška Gvardiola. Nijemci su postavili cijenu od čak 115 milijuna eura ukoliko netko ovog ljeta želi otkupiti vatrenog i time su odbili nekoliko zainteresiranih strana, javljaju engleski novine.

U igru su bili Manchester United, Tottenham, Newcastle ali i Liverpool, no prema njihovim saznanjima odlučili su se povući. Ipak, u utrci za ostao londonski Chelsea koji se planira riješiti 31-godišnjeg Koulibalya kako bi se napravili mjesto za Gvardiola. Plavci su ove zime trošili nemilosrdno pa ne bi začudilo da odluče opet 'odriješiti kesu' kako bi doveli najtraženijeg mladog igrača Europe na Stamford Bridge. 

Manchester United je navodno ozbiljno kotirao za transfer 21- godišnjeg Hrvata, klub koji se na ljeto planira riješiti neupotrebljivog Harryja Maguirea i Victora Lindelofa te bi volio dovesti veliko ime na stopersku poziciju, ali sada je jasno da od toga također neće biti ništa, navodi Daily Mail. 

Glavni razlog odustajanja crvenih vragova  je prevelika odšteta, a čak je i superbogati Newcastle odustao od posla, vrlo vjerojatno zbog financijskog fair-playa pošto sigurno planiraju dovesti još nekoliko pojačanja. 

 

Komentara 7

Avatar 15545
15545
11:27 15.03.2023.

Cujem da mu Haland spustio cijenu!

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:12 15.03.2023.

Najbolje Red Bull Salzburg. Tamo ćeš biti kralj.

BU
Bubalamala
22:13 14.03.2023.

Nadam se da "crveni vragovi"ne gledaju danas utakmicu u Manchesteru. Joško ne izgleda baš dobro jer MCI u 53 minuti vodi već 5:0..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije