Odmah se ogradili

Lidl: Suradnju s Blankom nismo prekinuli zbog 'U ime obitelji'

blanka vlašić (1)
Pixsell
22.05.2013.
u 12:30

"Sukladno kompanijskim načelima, tvrtka Lidl poštuje sve ljude, cijeni raznolikost kultura i prepoznaje raznovrsnost vrijednosti i tradicija"

Blanka Vlašić nedavno je pružila potporu građanskoj inicijativi "U ime obitelji", kojoj je cilj da se u Ustav RH unese odredba da je brak životna zajednica žene i muškarca, a nakon toga nepoznata ju je osoba prijavila njezinim glavnim sponzorima. Lidl se odmah javio priopćenjem te ogradio od izjava slavne atletičarke ustvrdivši kako više nisu u poslovnom odnosu.

"Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i trgovački lanac Lidl Hrvatska od 1. ožujka 2013. godine nisu u poslovnom odnosu. Raskid suradnje nije povezan s građanskom inicijativom „U ime obitelji“. Dugogodišnja suradnja Lidla i Blanke temeljila se na međusobnom uvažavanju i težnjama prema postizanju vrhunskih rezultata. U budućnosti Blanki želimo puno uspjeha u poslovnom i privatnom životu.

Sukladno kompanijskim načelima, tvrtka Lidl poštuje sve ljude, cijeni raznolikost kultura i prepoznaje raznovrsnost vrijednosti i tradicija."

>>Blanka: Ne osuđujem ljude ostalih seksualnih orijentacija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije