LIGA PRVAKA

Lippi: Milan može izbaciti Manchester United

Marcelo Lippi
AFP
09.03.2010.
u 10:21

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi vjeruje da Milan može nadoknaditi rezultatski minus iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

"Rossoneri" su u prvoj utakmici na San Siru od "crvenih vragova" poraženi 3-2, a uzvrat je na rasporedu u srijedu navečer na Old Traffordu.

- Vjerujemo u Leonarda (trenera Milana) i mislim da nije nerealno očekivati prolaz Milana kada se sjetite apsurdne prve utakmice koju su izgubili i činjenice da su tada trebali pobijediti s tri gola razlike – rekao je talijanski strateg za Gazzettu dello Sport.

Lippi vjeruje da niti drugi talijanski predstavnik, Fiorentina, nije bez izgleda protiv Bayerna iako ima rezultatski minus iz prve utakmice (1-2).

- U Münchenu je Fiorentina poražena 2-1, ali to nije zaslužila i takav je rezultat posljedica apsurdne sudačke pogreške. Sada im je 1-0 dovoljno i vjerujem da mogu proći.

Berlusconi: Milan može uspjeti ako vjeruje   
Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, ne gubi vjeru prije puta njegovih nogometaša na Old Trafford, gdje će igrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Milan je u prvom ogledu stvorio zaostatak, Manchester je slavio 3-2, no talijanska momčad u igri nije bila inferiorna, te i dalje gaji nadu da u uzvratu može nadoknaditi propušteno. Istog je mišljenja i talijanski premijer.

- Milan može uspjeti ako vjeruje. Uvijek smo bili momčad koja se nikoga ne boji na svijetu i kada smo bili puni samopouzdanja rušili smo prepreke kako god se one zvale. Zato mislim da možemo pobijediti i Manchester United na njihovom terenu - rekao je za La Gazzettu dello Sport Berlusconi te nastavio:

- Vjerujem u mnoge igrače, kao i u trenera Leonarda. Ronaldinho je zalog velike vjere, jer to je nogometaš iz posebne sorte. Isto tako, volim vidjeti zajedno Borriella i Huntelaara u napadu, mislim da je to dobitna kombinacija, no taktiku ipak ostavljam onima koji su zaduženi za to - završio je premijer Italije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije