KVALIFIKACIJE ZA A. OPEN

Lisjak u drugom kolu

Ivana Lisjak
Vjeran Žganec Rogulj
14.01.2010.
u 16:32

Hrvatska tenisačica Ivana Lisjak, 214. u poretku najboljih na svijetu, s uspjehom je odradila prvo kvalifikacijsko kolo prvog Grand Slam turnira sezone.

Na početku kvalifikacija za glavni dio turnira Australian Opena Lisjak se ogledala protiv Ruskinje Jelene Čalove, 152. tenisačice WTA poretka i nakon meča dugog sat i 55 minuta upisala pobjedu 6:4, 2:6, 6:4.

Obje su tenisačice iskoristile sedam break-lopti na servis suparnice, a Lisjak je za to imala četrnaest prilika, njezina suparnica pet više.

Važnije, Ruskinja je dvije od svojih iskoristila u drugome setu, a u ostala dva seta break više radila je hrvatska igračica kojoj predstoji ogled protiv treće nositeljice kvalifikacija i 108. tenisačice svijeta, Amerikanke Shenay Perry.

Australian Open, tenisačice, 1. kolo kvalifikacija:

Lisjak - Čalova 6:4, 2:6, 6:4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije