KLOPP IH POSLOŽIO

Liverpool pobjedom protiv Cityja najavio povratak u utrku za naslov!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.11.2015.
u 20:19

Pobijedili su 4:1 na vrućem gostujućem terenu

Nogometaši Liverpoola u derbiju 13. kola Premier lige uvjerljivo su svladali Manchester City na Etihadu 4:1 došavši do pete pobjede u sezoni. Redsi su očitali nogometnu lekciju velikom kandidatu za naslov prvaka, a već nakon pola sata sve je bilo rješeno nakon što je Kloppova momčad imala 3:0.

Liverpool je poveo na Etihadu u 8. minuti, a strijelac je bio Elaquim Mangala, koji je poslao loptu u vlastitu mrežu nakon ubačaja Coutinha s lijeve strane iskosa u sredinu. Redsi su u 23. minuti povisili na 2:0 nakon što je Firmino s 20 metaka s desne strane sjajno uposlio Philippea Coutinha na suprotnoj strani 16-erca, a Brazilac je provukao loptu Hartu kroz noge.

City je pretrpio pravi debakl nakon 32 minute igre primivši i treći gol, ponovo u režiji Coutinha i Firmina, no ovaj put potonji je zabio na asistenciju bivšeg igrača Intera. U 36. minuti redsi su umalo zabili i četvrti gol, ali Firminov udarac lijevo iskosa, fijuknuo je pored desne vratnice.

U 44. minuti Sergio Agüero vratio je građane u igru zabivši sjajan gol s 20 metara u desni donji kut za 3:1. U nastavku ponovo je procurila Cityjeva obrana, a Firmino se našao u zicer situaciji s desne strane, ali Hart je loptu odbio u korner.

Totalni nokaut domaćinu nanio je Martin Škrtel, koji je zabio sjajan gol s 20-ak metara opalivši snažno iz voleja proparavši Hartovu mrežu. Nakon Chelseaja, ovo je Jürgenu Kloppu drugi veliki skalp u Premier ligi, a građanima je ovo treći poraz u sezoni.

>> Statistiku i ocjene igračima pogledajte na Goal.com

>> Leicester prvi u Engleskoj, Chelsea napokon pobijedio

Komentara 8

Avatar MRP
MRP
21:36 21.11.2015.

Lovren je sigurno dobro igrao dok ga ne pljujete i ne spominjete!!!

DU
Deleted user
21:53 21.11.2015.

Drugovi ,simpatizeri patuljka s juga kajo je Lovren odigrao? Biti će dobro jer ga ne spominjete. Postali ste filijala imbexa hahahaha .

MA
Majur
22:09 21.11.2015.

Zar nije bio običaj pisati da je Hrvatski igrač igrao....kad igra?!Pogotovo u tako velikim utakmicama....može biti da se zbog toga neki Članci potpisuju sa Večernji list,a ne sa imenom i prezimenom instruiranih novinarčića,jel tako vanjice deželiću,zar nemaš ti večeras drugu smjenu:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije