ispao i inter

Liverpool preko Cityja u finale Carling kupa

\'Liverpool\'s English midfielder Steven Gerrard celebrates after scoring during the English League cup semi final second leg football match between Liverpool and Manchester City at Anfield, in Liverp
\'PAUL ELLIS\'
25.01.2012.
u 23:51

Nogometaši Liverpoola izborili su finale Carling kupa u kojem će igrati s Cardifom.

Redsi su u drugoj utakmici remizirali s Manchester Cityjem (2:2), a prolazak su izborili ukupnom 3:2 pobjedom.

City je poveo u 31. minuti pogotkom Jonga, a Liverpool se vratio preko Gerrarda koji je u 40. minuti poentirao s bijele točke. U 67. je minuti zabio Džeko i činilo se da će utakmica otići u neizvjesne vode. No, konačan omjer postavio je Bellamy u 74. minuti. Interov niz od osam pobjeda prekinio je Napoli u četvrtfinalu talijanskog kupa (2:0). Pobjedom nad Chievom (1:0) Siena je izborila prvi polufinale u povijesti.

Komentara 1

ZA
zagy111
11:06 26.01.2012.

ipak se ne moze sve kupiti parama bravo L\'pool !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije